Stoiximan

Euro 2024: Bet Builder στο Σλοβακία-Ουκρανία, καλοπληρωμένα διπλά για Αυστρία και Γαλλία

Τρία σπουδαία ματς περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Παρασκευής (21/06) στο Euro 2024.

Η δράση στο Euro 2024 δεν σταματά, με το θέαμα μέχρι τώρα να μας έχει δικαιώσει για τη μεγάλη μας προσμονή για το σπουδαίο τουρνουά. Οι δε εξαιρετικές αποδόσεις της Stoiximan, εκτοξεύουν το παιχνίδι!

Το πρόγραμμα της Παρασκευής περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις, με την αρχή να γίνεται στις 16:00 ανάμεσα σε Σλοβακία και Ουκρανία. Η ομάδα του Ματίας Κεκ σόκαρε το Βέλγιο στην πρεμιέρα και με νίκη ενάντια στους Ουκρανούς, μπορεί να εξασφαλίσει από τώρα την πρόκριση στα νοκ άουτ του θεσμού.

Από την άλλη, το σύνολο του Σεργκέι Ρεμπρόφ καλείται να συνέλθει μετά τη βαριά ήττα από τη Ρουμανία πριν από μερικές ημέρες, εάν δεν θέλει να αποχαιρετήσει πρόωρα τα γήπεδα της Γερμανίας. Οι Ουκρανοί ενδέχεται να ανοιχτούν στην προσπάθεια να βγάλουν αντίδραση και αυτό μπορεί να φέρει υψηλό σκορ. Έτσι, θα συνδυάσουμε το G/G με το over 2,5 συν μίνιμουμ τρεις κάρτες για απόδοση της τάξης του 3.50.

Στις 19:00, η Πολωνία αντιμετωπίζει την Αυστρία σε αγώνα για τον 4ο όμιλο, με τις δύο ομάδες να αποτελούν τις ηττημένες της πρεμιέρας και να στοχεύουν στη νίκη που θα τις ξαναβάλει γερά στο κόλπο της πρόκρισης στους «16».

Οι μεν Πολωνοί έδειξαν αφελείς αμυντικά κόντρα στους Ολλανδούς, οι δε Αυστριακοί ίσως άξιζαν κάτι παραπάνω ενάντια στη Γαλλία και καλούνται να αποδείξουν απέναντι στην ομάδα του -αμφίβολου- Λεβαντόφσκι πως έχουν τα φόντα για μια καλή πορεία στον θεσμό. Τον πρώτο λόγο έχει το σύνολο του Ραλφ Ράνγκνικ, με το διπλό σε συνδυασμό με under 3,5 να αγγίζει τον τριπλασιασμό, δίνοντας 2.95.

Τέλος, το ντέρμπι της ημέρας φέρνει αντιμέτωπες την Ολλανδία με τη Γαλλία, με τον νικητή να κλειδώνει την πρωτιά του 4ου γκρουπ. Πιο έμπειροι οι πρωταθλητές κόσμου του 2018, πιο ενθουσιώδεις οι «οράνιε», με αμφότερους να υπόσχονται ένα συναρπαστικό ματς.

Πολύ πιθανό να δούμε γκολ εκατέρωθεν, μια επιλογή που ενισχύεται πολύ αναφορικά με την απόδοση εάν συνδυαστεί με την καλοπληρωμένη νίκη των Γάλλων, που έχουν τρομερή παράδοση με την Ολλανδία τα τελευταία χρόνια. Φτάνει στο 4.10 το combo αμφιτέρματος με διπλό.

*Oι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x