Media

Ολυμπιακός-Μπάγερν στον ΣΠΟΡ FM 94,6

Η μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου ξεκινά και ο ΣΠΟΡ FM 94,6 πιστός στο ραντεβού του, σας μεταφέρει στον μαγικό κόσμο του Τσάμπιονς Λιγκ και μεταδίδει τις μεγάλες μάχες του Ολυμπιακού.

Η μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου ξεκινά απόψε και ο ΣΠΟΡ FM 94,6 πιστός στο ραντεβού του, σας μεταφέρει στον μαγικό κόσμο του Τσάμπιονς Λιγκ και μεταδίδει τις μεγάλες μάχες του Ολυμπιακού.

Συντονιστείτε απόψε στους 94,6 και ακούστε ζωντανά στις 21:45, τη μάχη των νταμπλούχων Ελλάδας με αντίπαλο την Μπάγερν. Ρομπέρτο, Καμπιάσο, Ντομίνγκεζ απέναντι σε Λεβαντόφσκι, Μίλερ και Αρτούρο Βιδάλ. Στην περιγραφή του αγώνα από το Γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο Αντώνης Σαούλης. Μαζί του στο σχόλιο ο Μπάμπης Χριστόγλου. Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα ακούστε αναλυτικά ρεπορτάζ αλλά και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών από τον Τάσο Νικολόπουλο, τον Γιώργο Νοικοκύρη και τον Διονύση Καππάτο.

Αμέσως μετά ο λόγος περνάει στους ακροατές. Ο Χρήστος Σούτος και ο Γιώργος Νοικοκύρης θα βρίσκονται στο στούντιο 24.00-02.00 και θα ανοίξουν τις γραμμές για να σχολιάσουν μαζί με τους ακροατές του ΣΠΟΡ FM 94,6 το αποτέλεσμα του αγώνα. Μείνετε συντονισμένοι στους 94.6, ραδιόφωνο με στυλ…ευρωπαϊκό!!!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x