Media

ΕΡΤ: Το μαρτύριο της δεκάωρης «ανάκρισης» και το «όχι» της Ζωής στον Ταγματάρχη

Επί δύο ώρες η Πρόεδρος της Βουλής περνούσε από «ιερά εξέταση» τον υποψήφιο διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ - Καταψήψισε δύο προτεινόμενους η Ραχήλ Μακρή. Κωνσταντοπούλου: «Τους παραγγείλαμε και καφέ!»

Ημέρες προανακριτικής για την «λίστα Λαγκάρντ» θύμισε η συνεδρίαση της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για την ακρόαση των πέντε προτεινόμενων μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ λόγω της μαραθώνιας διάρκειά της και των επίμονων ερωτήσεων - στα όρια ανάκρισης – που υπέβαλλε η κα. Ζωή Κωνσταντοπούλου προς τον κ. Λάμπη Ταγματάρχη για να μην του δώσει στο τέλος θετική ψήφο.


Τελικά, μετά από δέκα ώρες εξαντλητικής συνεδρίασης και με την αρνητική ψήφο της κυρίας Ραχήλ Μακρή και το «παρών» της Προέδρου της Βουλής, η πρόταση της κυβέρνησης να τοποθετηθεί ο κ. Ταγματάρχης νέος διευθύνοντας σύμβουλος της ΕΡΤ καταψηφίστηκε. Ωστόσο, το κοινοβουλευτικό αποτέλεσμα έχει γνωμοδοτικό χαρακτήρα που σημαίνει πως δημιουργεί μεν ισχυρές πολιτικές αναταράξεις στην κυβέρνηση χωρίς ωστόσο να προκαλεί θεσμικές δεσμεύσεις.

Ζ. Κωνσταντοπούλου «Δεν έχω αμφιβολία για την αγωνία και την πρόθεση του πρωθυπουργού…»

Πάντως, η Πρόεδρος επιχείρησε να διασκεδάσει τις ισχυρές εντυπώσεις που έχουν διαμορφωθεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα μετά και τις αιχμές που άφησε εναντίον της ο πρωθυπουργός για την στάση της στο θέμα της ΕΡΤ αλλά και τα δημοσιεύματα που την φέρουν σε σύγκρουση με τον κ. Νίκο Παππά.

«Δεν έχω αμφιβολία για την αγωνία και την πρόθεση του πρωθυπουργού ώστε η λειτουργία της ΕΡΤ να είναι αυτή που αξίζει για ελεύθερη και αχειραγώγητη ενημέρωση» είπε χαρακτηριστικά για να σημειώσει προς τον κ. Παππά «Ελπίζω κ. υπουργέ να δώσουμε τέλος στην φιλολογία που οργιάζει σε όλη αυτή την διάρκεια».

Σε άλλο σημείο επισήμανε πως «Η κυβέρνηση και ο υπουργός δίνουν δείγματα γραφής ότι δεν θα συμπεριφερθεί εκδικητικά εναντίον των εργαζομένων» για να προσθέσει όμως «από την άλλη όμως έχουν σημασία και τα υποδείγματα και ο παιδαγωγικός ρόλος των επιλογών και όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι εκείνοι που επέλεξαν τον άχαρο ρόλο παραποίησης της πραγματικότητας μέσα από την εντεταλμένη ενημέρωση στην συνείδηση κόσμου έχουν αξιολογηθεί αυστηρά. Το να εμφανίζεις τις καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών ότι δέρνουν τα ΜΑΤ ή να κάνεις γκρίζα διαφήμιση μέσω ποδοσφαιρικών αγώνων όπως όταν έχασε η εθνική ομάδα και επί μισή ώρα υπήρχε λεζάντα «με το αριστερό… η εθνική στο Μουντιάλ δεν αποτελεί καλό δείγμα».


Η «ιερά εξέταση» στον Λ. Ταγματάρχη

Απευθυνόμενη προς τον κ. Ταγματάρχη τον οποίο ερωτούσε επι δύο συνεχόμενες ώρες είπε «κ. Ταγματάρχη δεν με πείσατε» για να συνεχίσει «Είναι γνωστή η διαφωνία μου και στον πρωθυπουργό και στον υπουργό. Προς τιμήν τους ουδείς προσπάθησε να μου μεταβάλλει την άποψη. Για να είμαστε καθαροί η Δημοκρατία, η Βουλή και η κυβέρνηση μπορούν να λειτουργήσουν και εκεί που υπάρχουν διαφωνίες… Νομίζω κ. Ταγματάρχη ότι σας αναλογούν περισσότερα από αυτά που πράξατε για το «μαύρο» της ΕΡΤ. Σας αναλογούσε μια δημόσια τοποθέτηση και όχι το άρθρο που μας διαβάσατε το οποίο δεν θα χαρακτηρίσω. Από την άλλη πλευρά αυτό δεν σημαίνει ότι θεωρώ καταδικασμένη την πρόταση αυτή. Νομίζω ότι σας περιέλαβε με την εμπιστοσύνη του ο πρωθυπουργός και αυτό σας μεταδίδει μεγάλη ευθύνη.. Σε κάθε περίπτωση οφείλω να πω ότι η άποψη που έχω διαμορφώσει είναι ότι το μοντέλο που έχετε υπηρετήσει και δεν με πείσατε ότι το έχετε απεμπολήσει είναι άλλο από αυτό που οραματίστηκε η κοινωνία. Θα χαρώ να με διαψεύσετε και ελπίζω με το «παρών» να σας ασκήσω μεγαλύτερη πίεση να με διαψεύσετε».


Το χρονικό της δεκάωρης συνεδρίασης

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με μία ώρα καθυστέρηση και ανταλλαγή ήπιων αιχμών μεταξύ Νίκου Παππά και Ζωής Κωνσταντοπούλου. Ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς κατά την εισαγωγική του τοποθέτηση απάντησε στην κριτική που έχει ασκηθεί τόσο από το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ όσο και από συνδικαλιστές.

Απευθυνόμενος κυρίως προς την κυρία Κωνσταντοπούλου είπε «έχω υποστεί κριτική γιατί δεν επέλεξα πρόσωπα με εγγύτητα στις δικές μου αρχές ή στο κόμμα. Δεν νομίζω ότι πρέπει να είναι αυτό το κριτήριο. Ουτε πιστεύω ότι τα μέλη της επιτροπής θα πρέπει να λειτουργήσουν με αυτό το κριτήριο» για να προσθέσει πως εάν η κυβέρνηση επέλεγε πρόσωπα βάσει της κομματικής τους ταυτότητας τότε «θα ήμασταν ανοικτοί και ευάλωτοι στην κριτική. Εχουμε την δυνατότητα να αφήσουμε προς τα πίσω αυτή την τακτική κι σε αυτό θέλουμε να συμβάλουμε. Κανείς δεν ρωτήθηκε τι κόμμα ψήφισε τι θα ψηφίσει ή τι ψήφιζε». Αναφορικά με την κριτική που εκφράζει μερίδα των συνδικαλιστών ο κ. Παππάς είπε: «Ακούστηκε κριτική από ορισμένες συνδικαλιστικές φωνές που καλό θα ήταν να αποφευχθούν οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί. Η βασική κριτική ήταν ότι οι εργαζόμενοι αποκλείονται από το ΔΣ. Κάθε άλλο καθώς με μυστική ψηφοφορία θα οριστεί εκπρόσωπος για ΔΣ».

Τέλος ο υπουργός Επικρατείας και στενός συνεργάτης του Αλ.Τσίπρα σημείωσε: «Εμείς δεν ήρθαμε να αποκαταστήσουμε απλά ένα εργασιακό δικαίωμα αλλά το δικαίωμα της κοινωνίας για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση» και υποστήριξε τα προτεινόμενα πρόσωπα λέγοντας: «Τα πρόσωπα που είναι ενώπιον της επιτροπής μπορούν να υπηρετήσουν αυτή την λογική. Να γίνουν το πρόσωπο της ΕΡΤ προς την κοινωνία και για την συμφιλίωση των εργαζομένων ΕΡΤ και ΝΕΡΙΤ. Έχουν ικανότητα διοίκησης όπως ο κ. Ταγματάρχης που έβγαλε πλεόνασμα 70 εκατ. ευρώ».

Σχολιάζοντας όσα είπε ο κ. Παππάς, η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου τόνισε: «Αυτονόητο είναι ότι τουλάχιστον όσοι έχουμε δώσει εξετάσεις στην αγωνία μας να αποκατασταθεί και το εργασιακό δικαίωμα και η ελεύθερη ενημέρωση που τελεί υπο την εποπτεία κράτους, κινούμαστε σε όλες τις τοποθετήσεις από αυτή την αγωνία. Και με αγωνία περιμένουμε τις τοποθετήσεις προτεινόμενων».

Η πρόεδρος της Βουλής μάλιστα εμφανίστηκε με όρεξη για σχολιασμούς. Όταν ο προτεινόμενος για την προεδρία της ΕΡΤ Διονύσης Τσακνής σε μια αποστροφή των λόγων του επισήμανε «Ελπίζω να μην με αποκηρύξουν τα παιδιά μου. Βιολογικά και μη, όπως τα 400 τραγούδια μου», η κυρία Κωνσταντοπούλου σχολίασε: «Ελπίζουμε και εμείς να μην επαληθευτούν κάποιοι από τους στίχους σας»!

Αξιοσημείωτο είναι και το σχόλιο του κ. Παππά στο Twitter: «Μετά από 23 μήνες, η ΕΡΤ κάνει το πρώτο σημαντικό βήμα για την αλλαγή του τηλεοπτικού τοπίου».
Η φράση του υπουργού Επικρατείας «εδώ ο κόσμος καίγεται…» όταν ρωτήθηκε προσερχόμενος στην συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας από δημοσιογράφους για τις εκτιμήσεις του αναφορικά με το αποτέλεσμα της σημερινής κρίσιμης πολιτικά ψηφοφορίας κρίθηκε επίσης σημειολογική.


Οι ερωτήσεις

Τον κύκλο των ερωτήσεων άνοιξε η κυρία Κωνσταντοπούλου, αν και, όπως επισήμανε με νόημα προς τους προτεινόμενους, «τις ειδικές ερωτήσεις τις κρατάω για το τέλος».

Αρχικά, η πρόεδρος κάλεσε τα μέλη του ΔΣ να απαντήσουν τι ακριβώς έκαναν κατά την περίοδο που έκλεισε η ΕΡΤ. «Στο διάστημα από 11.6.2013 έως σήμερα ποια ήταν η συμβολή σας στην αποκατάσταση του "μαύρου"; Πως συμπράξατε στους αγώνες εργαζομένων;».

Η ερώτηση μάλιστα προκάλεσε την αντίδραση βουλευτών της αντιπολίτευσης, με τους κ.κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη και Σπύρο Λυκούδη να καλούν τους προτεινόμενους να μην απαντήσουν, καθώς θεώρησαν την ερώτηση ως «κάλεσμα σε απολογία».

Πάντως, ο κ. Τσακνής είπε ότι την ημέρα του «λουκέτου» διέκοψε συναυλία του και έκτοτε βρισκόταν στο ραδιομέγαρο ως ένδειξη συμπεράστασης. Ο κ. Ταγματάρχης είπε πως «ήμουν εκεί με τους χιλιάδες εργαζόμενους στα πηγαδάκια του ραδιομεγάρου. Δεν το θεωρώ όμως τίτλο τιμής. Αυτό που έκανα ήταν μέσα από τη δημοσιογραφική μου δουλειά να υπερασπίζομαι τη θέση ότι αυτό ήταν ένα "φασιστικό μαύρο"».

Ο κ. Γρηγορίου είπε «δεν είχα συμβολή, εκτός από το να βρίζω και να καταχρεωθώ 1.000 ευρώ για να έχω σήμα της ΕΡΤ open στην Μυτιλήνη όπου βρισκόμουν».

Η κυρία Παπακωνσταντίνου σημείωσε: «Βρέθηκα στην Αγία Παρασκευή και υποστήριξα τις κινήσεις των εργαζομένων».

Ο κ. Τρανός τέλος υποστήριξε πως «δεν βρέθηκα στις διαδηλώσεις, αλλά στεναχωρήθηκα πάρα, μα πάρα μα πάρα πολύ…».


Πρώτη «βόμβα» από τη Ραχήλ

Η πρώτη εσωκομματική «βόμβα» έπεσε στην επιτροπή Θεσμών από τη Ραχήλ Μακρή, η οποία καταψήφισε τους δύο από τους πέντε προτεινόμενους από την κυβέρνηση για το ΔΣ της ΕΡΤ.

Συγκεκριμένα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε αρνητικά για τον κ. Λάμπη Ταγματάρχη, θεωρώντας «αποτυχημένο» το πέρασμά του από την ΕΡΤ και την κυρία Ελισάβετ Παπακωνσταντίνου, καθώς δεν επείσθη ότι δεν είναι «βαφτιστήρι» του κ. Ταγματάρχη!

Συγκεκριμένα, η κυρία Μακρή ρώτησε την προτεινόμενη για το ΔΣ εάν αληθεύουν δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι την έχει βαφτίσει ο κ. Ταγματάρχης. Η κα. Παπακωνσταντίνου ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία σχέση και φυσικά δεν αποτελεί πνευματικό παιδί του προτεινόμενου για ΔΣ της ΕΡΤ. Ωστόσο, η κα. Μακρή δεν επείσθη και την καταψήφισε. Εκτός αυτού, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν ικανοποιήθηκε από τις απαντήσεις που έλαβε από τον κ. Ταγματάρχη, τον οποίο επίσης καταψήφισε.

Η βουλευτής επικαλέστηκε άρθρο του κ. Ταγματάρχη, με το οποίο, σύμφωνα με την ίδια, «ήθελε να αποποιηθεί τις ευθύνες του, παίζοντας την κολοκυθιά, καθώς σε άρθρο του έλεγε ότι οι εργαζόμενοι και οι συνδικαλιστές ευθύνονται με τις απεργίες». «Πιστεύετε ότι για το μαύρο της ΕΡΤ φταίνε οι εργαζόμενοι;» ρώτησε η κα. Μακρή τον κ. Ταγματάρχη.

Ο δεύτερος είπε πως «δεν είναι δεοντολογικά ορθό να απομονώνετε φράσεις», ενώ εμφανίστηκε προετοιμασμένος, καθώς είχε μαζί του το κείμενο που είχε γράψει με αφορμή το κλείσιμο ενός έτους από το «λουκέτο» στην Αγία Παρασκευή. Με την παραίνεση μάλιστα της κυρίας Κωνσταντοπούλου, ο κ. Ταγματάρχης διάβασε λέξη προς λέξη το άρθρο που είχε γράψει στις 11.6.2014!

Ολοκληρώνοντας, σημείωσε ότι από όσα έγραψε φαίνεται καθαρά πως ο ίδιος έριξε τις ευθύνες στην τότε πολιτική ηγεσία και όχι στους εργαζόμενους. Στις επίμονες ερωτήσεις της Ραχήλ Μακρή παραδέχθηκε ότι οι συνδικαλιστές ορισμένες φορές ξεπέρασαν τα όρια.

Επίσης, η κυρία Μακρή ρώτησε για πιθανές ποινικές εκκρεμότητες του κ. Ταγματάρχη για την υπόθεση δικαιωμάτων των αγώνων Champions League. Ο ίδιος, απαντώντας, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία ποινική εκκρεμότητα και σημείωσε πως επι δικής του θητείας η ΕΡΤ έκλεισε καλύτερο «πακέτο» από από αυτό της προηγούμενης διοίκησης και με λιγότερα χρήματα.

Τέλος, αμφισβήτησε τα επιχειρήματα του κ. Ταγματάρχη περί πλεονασμάτων της ΕΡΤ κατά την παλαιότερη θητεία του, λέγοντας «Μελετώντας τα επίσημα στοιχεία, είδα ότι το 2012 δεν αναρτήθηκαν ισολογισμοί. Το 2011 υπήρξε πλεόνασμα που βασίστηκε στις μειώσεις μισθών και προσωπικού. Με αυτά τα στοιχεία καμία πολυεθνική δεν θα σας κρατούσε. Επομένως, η δέσμευση του πρωθυπουργού για αξιοκρατική διοίκηση δεν διασφαλίζεται. Γι' αυτό και εισηγούμαι αρνητικά, προκειμένου να προστατεύσω την κυβέρνηση, τους εργαζομένους και την κοινωνία».

Μητρόπουλος: Δεν έχουμε δικαίωμα να τους βασανίζουμε... Γίνονται αναξιοπρεπείς ερωτήσεις - Κωνσταντοπούλου: Δεν τους βασανίζουμε... τους παραγγείλαμε και καφέ

Για ανακριτική τακτική με αναξιοπρεπείς ερωτήσεις κατηγόρησε τις Ραχήλ Μακρή και Ζωή Κωνσταντοπούλου ο κ. Αλέξης Μητρόπουλος κατά την τοποθέτησή του στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, όπου συνεχίζεται η ακρόαση των προτεινόμενων από την κυβέρνηση μελών του νέου ΔΣ της ΕΡΤ.

«Δεχθήκατε αναξιοπρεπείς ερωτήσεις και δεν οφείλατε να απαντήσετε» είπε ο κ. Μητρόπουλος, απευθυνόμενος στον κ. Ταγματάρχη, αλλά και στον κ. Τρανό, για τις ερωτήσεις που τους καλούσαν να απαντήσουν που βρίσκονταν και τι έκαναν την περίοδο του «μαύρου» στην ΕΡΤ.

Αμέσως παρενέβη η πρόεδρος και υποστήριξε ότι η υποβολή ερωτήσεων «δεν μας καθιστά ανακριτική αρχή και να αποφεύγονται χαρακτηρισμοί για το πώς ασκούν οι συνάδελφοι τα καθήκοντά τους. Δεν διαπίστωσα καμία αντικοινοβουλευτική άσκηση καθηκόντων. Να αποφύγουμε να ασκούμε τα κοινοβουλευτικά μας καθήκοντα, χαρακτηρίζοντας τους υπολοίπους για το πώς τα ασκούν».

Ο κ. Μητρόπουλος ανταπάντησε: «Αυτό που είπα είναι ότι νομικά, όπου υπάρχει βασανιστική διαγωνιστική διαδικασία και εισήγηση της κυβέρνησης, η δική μας γνώμη είναι μόνο για τις εξαγγελίες των προτεινόμενων. Να βασανίζουμε ανθρώπους με ιστορία, αγώνες, αξιοπρέπεια, οικογένεια και φίλους δεν έχουμε δικαίωμα. Αναφέρθηκα στην τυπική διαδικασία… Ακούσαμε τις αιτιάσεις από εργαζόμενους, συνδικαλιστές κ.ά., αλλά η κυβέρνηση επιμένει, γιατί έχει επιλέξει μια διαγωνιστική διαδικασία και εμείς ακούμε εδώ τις εξαγγελίες και τις δεσμεύσεις και σε τρεις μήνες θα τους ξανακρίνουμε».

Απευθυνόμενος προς την πρόεδρο, είπε: «Ξερετε πόσο σας τιμώ. Δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα είμαι αντιπρόεδρος, αλλά θέλω την τυπική διαδικασία να την σεβόμαστε. Δεν είναι μομφή για την προεδρία σας, αλλά σε δύο-τρεις ερωτήσεις η κατάσταση ξέφυγε».

Η κυρία Κωνσταντοπούλου επανήλθε, λέγοντας: «Η άριστη συνεργασία μας είναι αδιαμφισβήτητη. Δεν ξέρω τι εννοείτε με αυτό που είπατε για την αντιπροεδρία σας, αλλά να σας πω και εγώ πως για όσο ακόμα είμαι πρόεδρος θα τηρείται η διαδικασία».

Και συμπλήρωσε: «Κανείς δεν είναι βασανιζόμενος. Τους παραγγείλαμε και καφέ!».


Η εξέταση της Ζωής

Έπειτα από επτά ώρες και τριάντα λεπτά συνεδρίασης ξεκίνησε τις δικές της ερωτήσεις η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου σημειώνοντας ωστόσο με νόημα πως «η διαφωνία δεν σηματοδοτεί σύγκρουση ή βαθύ ενδοκυβερνητικό ρήγμα αν και πολύ θα το ήθελαν τα δελτία ειδήσεων και ο κ. Πρετεντέρης».

Η πρόεδρος απηύθυνε μια ερώτηση προς τον προτεινόμενο για την θέση του πρόεδρου της ΕΡΤ Διονύση Τσακνή αφού πρώτα επισήμανε πως «τον εκτιμώ βαθύτατα και για την πολιτική του τοποθέτηση».

Στην συνέχεια... περιέλαβε τον προτεινόμενο για την θέση του διευθύνοντα συμβούλου Λάμπη Ταγματάρχη τον οποία και εξετάζει ακόμα.

Αρχικά τον ρώτησε πότε παραιτήθηκε από το site the toc που εργαζόταν. «Οταν έκανα την αίτηση δεν είχα εικόνα αν θα με προσλάμβαναν. Όταν ενημερώθηκα για την επιλογή παραιτήθηκα» είπε ο κ. Ταγματάρχης αλλά δεν γλίτωσε από τις επίμονες ερωτήσεις της προέδρου.

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Εδώ βλέπουμε να έχετε δηλώσει παραίτηση πριν καν ξεκινήσει η υποβολή των αιτήσεων. Πώς είναι δυνατόν αυτό; Ποια είναι η ακριβής ημερομηνία παραίτησης σας λοιπόν;

Λάμπης Ταγματάρχης: Παραιτήθηκα με το που ενημερώθηκα για την επιλογή μου.

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Δηλαδή πότε ακριβώς;

Λ. Ταγματάρχης: Δεν μπορώ να θυμηθώ πότε παραιτήθηκα και εκκρεμεί η μεταβίβαση των μετοχών που έχω στο συγκεκριμένο site.

Ζ. Κωνσταντοπουλου: Σύμφωνα με νόμο κώλυμα και ασυμβίβαστο αποτελεί και η συμμετοχή σε άλλη εταιρία σχετική με ΜΜΕ και εσείς μας λέτε ότι έχετε συμμετοχή σε άλλη εταιρία σχετική με ΜΜΕ. Μας λέτε τώρα κατι που δεν μπορούσαμε να γνωρίζαμε. Μας λετε ότι είστε κάτοχος μετοχών και δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταβίβαση.

Λ. Ταγματάρχης: Έχω το 20% των μετοχών και αυριο το πρωί θα μεταβιβαστούν.

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Το λέω για να μην στενοχωριέται κανείς για την καθυστέρηση ορισμού του νεου ΔΣ της ΕΡΤ όπως ο κ. Παππάς που στεναχωρήθηκε επειδή είχε το ταξίδι στην Ρίγα.


Συνέχεια με τα βαφτιστήρια

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Για να μην υπάρχει καμία σκιά. Σας έγινε ερώτηση από την κυρία Μακρή σχετικά με το αν σας συνδέει πνευματική συγγένεια με την κυρία Παπακωνσταντίνου. Αν την έχετε βαφτίσει. Από εκείνη την ώρα έχουν μεσολαβήσει νεα δημοσιεύματα ότι υπάρχει κάποια συγγένεια και συγκεκριμένα ότι σας έχει βαφτίσει ο πατέρας της!

Λ. Ταγματάρχης: Το διαψεύδω κυρία Πρόεδρε.

Λίγο αργότερα, προσπαθώντας ο κ. Ταγματάρχης να περιγράψει τις «παθογένειες» - όπως υποστήριξε – της ΕΡΤ, όπως τις αντιμετώπισε την περίοδο της παλαιότερης θητείας του στο ραδιομέγαρο, είπε: «Για παράδειγμα δεν μπορούσα να προσλάβω με μπλοκάκι έναν ειδικό για το κούρδισμα του πιάνου των μουσικών συνόλων και αυτός θα έπρεπε να προσληφθεί ως μόνιμος για να κουρδίζει το πιάνο κάθε 3 μήνες». Σε εκείνο το σημείο τον διέκοψε η κυρία Κωνσταντοπούλου για να του πει «και ο κουρδιστής πιάνου είναι πολύτιμος από την στιγμή που υπάρχουν τα Μουσικά Σύνολα. Ολοι θυμόμαστε και δακρύσαμε με τα μουσικά σύνολα την βραδιά του "μαύρου" στην ΕΡΤ»!

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x