Δελτία Τύπου

O προκριματικός αγώνας Ροβανιέμι – Αστέρας Τρίπολης ζωντανά και αποκλειστικά στα κανάλια Novasports

Πέμπτη 17 Ιουλίου, 19:00, Ροβανιέμι – Αστέρας Τρίπολης, Novasports 2 & Novasports 2 HD

Η πρώτη «μάχη» του Αστέρα Τρίπολης για ευρωπαϊκή διάκριση έρχεται στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Πέμπτη 17 Ιουλίου στις 19:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD και σε Live Audio μέσω της Web TV του www.novasports.gr, τον πρώτο αγώνα Ροβανιέμι – Αστέρας Τρίπολης για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League.

Στην περιγραφή του παιχνιδιού και στο ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο, θα είναι οι απεσταλμένοι των καναλιών Novasports, Γιώργος Λιώρης και Γιώργος Μαρκόπουλος αντίστοιχα. Οι Αρκάδες θα επιδιώξουν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της φινλανδικής ομάδας, εν όψει και του επαναληπτικού αγώνα στην Τρίπολη, προκειμένου να κάνουν ένα αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Η ρεβάνς του αγώνα, Αστέρας Τρίπολης - Ροβανιέμι, θα μεταδοθεί την Πέμπτη 24 Ιουλίου στις 21:00, ζωντανά και αποκλειστικά, από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD, καθώς και σε Live Audio μέσω της Web TV του www.novasports.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x