TV

«Χτύπησε» ξανά μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης το Kick Off του ΣΚΑΪ!

Ακόμα μία βραδιά υψηλής τηλεθέασης ήταν η χθεσινή για το Kick Off!

Η Νο1 αθλητική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης κατέγραψε ξανά εντυπωσιακά ποσοστά και επιβεβαίωσε ότι η ζώνη late night μπορεί να «χωρέσει»… πολύ ποδόσφαιρο!

Ακολουθώντας την προβολή του Survivor, το Kick Off έπαιξε… μεγάλη μπάλα και αυτήν την Κυριακή! Στον απόηχο του αγώνα ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, η ποδοσφαιρική εκπομπή του ΣΚΑΪ πέτυχε να κάνει μέσο όρο 20,4% στο δυναμικό κοινό 15-44, 20,8% στο 18-44, 19,6% στο 25-54 και 16,8% στο σύνολο!

Μάλιστα, το Kick Off «χτύπησε» μέσους όρους σε τέταρτα μέχρι και 26,4% στο 15-44 και έως και 20,3% στο σύνολο!

Έτσι, στο διάστημα προβολής του ήταν το Νο2 πρόγραμμα της ελληνικής τηλεόρασης σε τηλεθέαση, πίσω μόνο από το μουσικό σόου Rising Star του ΑΝΤ1, το οποίο ολοκληρώθηκε στις 02.05!

Με δυνατά όπλα την αποκάλυψη, το διεισδυτικό ρεπορτάζ, την ανάδειξη του παρασκηνίου, τον καυστικό σχολιασμό και τη λεπτομερή ανάλυση των επίμαχων φάσεων, το Kick Off έχει πετύχει να γίνει σημείο αναφοράς για την κοινωνία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Με παρουσιαστές τους Κ. Βαϊμάκη, Γ. Τσαούση και Χρ. Βραχάλη και σχολιαστές τους Αλ. Σπυρόπουλο, Β. Βέργη, Β. Παπαθεοδώρου και Π. Βαρούχα, η εκπομπή του ΣΚΑΪ μονοπωλεί το ενδιαφέρον φιλάθλων και οπαδών.

Εν τω μεταξύ, η «Αθλητική Κυριακή» της ΕΡΤ, που ξεκινάει στις 21.30, έκανε χθες μέσο όρο 2,9% στο 15-44 και 5,4% στο σύνολο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x