Gossip

Τζένιφερ Λόπεζ: Άκρως αποκαλυπτικές αναρτήσεις στο Instagram

H Tζένιφερ Λόπεζ έκανε κάποιες αναρτήσεις με σούπερ σέξι αμφίεση.

Τον καλύτερο τρόπο για να διαφημίσει τη νέα της ταινία βρήκε η Τζένιφερ Λόπεζ. Στις 11 Φεβρουαρίου, με αφορμή και τον ερχομό της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου (14/2), «κυκλοφορεί» η ρομαντική κωμωδία με τίτλο Marry Me, στην οποία η 52χρονη σταρ πρωταγωνιστεί μαζί με τον Όουεν Γουίλσον και τον τραγουδιστή Μαλούμα.

Η «Τζέι Λο» ανέβασε στο Instagram μια σειρά από αποκαλυπτικές φωτογραφίες της από τα παρασκήνια της συνέντευξης που έδωσε στους New York Times, όπου μίλησε και για τη σχέση της με τον Μπεν Άφλεκ. «Δεν ήμουν ποτέ καλύτερα. Αισθάνομαι τόσο τυχερή, χαρούμενη και περήφανη που είμαι μαζί του. Είναι μια όμορφη ιστορία αγάπης και μια δεύτερη ευκαιρία. Είμαστε μεγαλύτεροι τώρα, είμαστε πιο έξυπνοι, έχουμε περισσότερη εμπειρία, βρισκόμαστε σε διαφορετικά μέρη στη ζωή μας, έχουμε παιδιά τώρα και πρέπει να έχουμε μεγάλη επίγνωση αυτών των πραγμάτων. Είμαστε τόσο προστατευτικοί γιατί είναι μια τόσο όμορφη στιγμή για όλους μας», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Είμαι τόσο περήφανη γι’ αυτόν, για τον άντρα που έχει γίνει. Το να είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας, να αγαπιόμαστε, είναι η βάση όλων. Νιώθω ότι βρίσκεται σε ένα μέρος στη ζωή του όπου -όπως ακριβώς νιώθω για τον εαυτό μου- ήταν ένα ταξίδι εκμάθησης του εαυτού και ανακάλυψης, φτάνοντας σε ένα σημείο όπου νιώθεις πραγματικά καλά και ξέροντας ποιος είσαι, μπορείς να είσαι σε μια ευτυχισμένη, υγιή σχέση. Είναι όσα ήθελα να είναι».

Τζένιφερ Λόπεζ: Άκρως αποκαλυπτικές αναρτήσεις

Τζένιφερ Λόπεζ: Άκρως αποκαλυπτικές αναρτήσεις

Τζένιφερ Λόπεζ: Άκρως αποκαλυπτικές αναρτήσεις

Τζένιφερ Λόπεζ: Άκρως αποκαλυπτικές αναρτήσεις

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x