Παράξενα

Τύπος κάλεσε την αστυνομία γιατί τα ναρκωτικά που ετοιμαζόταν να κάνει δεν του έμοιαζαν... καθαρά

Ένας 41χρονος από τις ΗΠΑ, κάλεσε την αστυνομία στο σπίτι του με σκοπό να ελέγξουν όλοι... μαζί παρέα, αν τα ναρκωτικά που είχε αγοράσει, ήταν μεθαμφεταμίνη ή άλατα μπάνιου!

Διαφορετικά θα φανταζόταν ένας άνδρας από τις ΗΠΑ ότι θα εξελισσόταν η βραδιά του, μετά από την επίσκεψη σε μπαρ κοντά στο σπίτι του. Ο 41χρονος που είναι χρόνια χρήστης ναρκωτικών, αγόρασε από το μέρος που βρέθηκε ποσότητα μεθαμφεταμίνης και και πήγε σπίτι του για να κάνει χρήση.

Εκεί όμως δεν εξελίχθηκε και τόσο καλά η κατάσταση. Μετά την πρώτη... δοκιμή, δεν πείσθηκε ότι πρόκειται για αυτό το που αγόρασε, αλλά είχε υπόνοιες ότι του έδωσαν άλατα μπάνιου. Τι έκανε για αυτό; Κάλεσε την αστυνομία με σκοπό να διαπιστώσουν αν η ποσότητα ήταν «καθαρή» ή όχι!

Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στον χώρο του μετά από λίγα λεπτά, δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν ήρθε σαν... κύριος και τους έδειξε τα δύο σακουλάκια με το ναρκωτικό. Για την ιστορία και μόνο, τον υπέβαλλαν σε τεστ, όπου βρέθηκε κανονικά θετικός στη μεθαμφεταμίνη, άρα έκανε αρχικά λάθος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x