TV

Τριαντάφυλλος: «Σάκης και Μαριαλένα βλέπω να έχουν σχέση»

Ο Τριαντάφυλλος μίλησε για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του από το Survivor και έκανε αποκαλύψεις.

Λίγες μέρες αφότου έφυγε από το Survivor, στην ενδέκατη φορά που ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση, ο Τριαντάφυλλος μίλησε στην εκπομπή Love It του ΣΚΑΪ και έκανε αποκαλύψεις. Ο Ροδίτης τραγουδιστής μίλησε για τη σχέση Μαριαλένας και Σάκη, όσους αμφέβαλαν πως θα άντεχε στο παιχνίδι, τον Τζέιμς Καφετζή, τον Νίκο Μπάρτζη και πολλά άλλα.

«Είμαι από τους λίγους που έχασα τόσα κιλά. Συνολικά 21».

«Ο πεθερός μου έλεγε ‘δέκα μέρες σου δίνω’. Έχω κερδίσει πολλά στοιχήματα. Η γυναίκα μου θα μου χρωστά πολλά λεφτά στο στοίχημα. Μου έλεγε πως δεν θα μπορέσω».

«Έχω μια καταπληκτική γυναίκα, με χιούμορ. Είναι μια υπέροχη γιατρός, η γιατρίνα της ψυχής μου. Θα τη σφίξω στην αγκαλιά μου όταν τη δω, όπως και τον γιο μου. Ο γιος μου είναι όλη μου η ζωή. Ήταν μεγάλο στοίχημα πώς θα αντέξω τόσο καιρό μακριά του. Από εδώ και πέρα δεν θα ξαναφύγω για τόσο διάστημα».

«Είχαν δύο χρόνια σχέση ο Σάκης και η Μαριαλένα. Υπάρχει κάτι δυνατό ανάμεσά τους, τώρα δεν ξέρω αν θα συνεχιστεί μετά το παιχνίδι. Ο Σάκης είναι καψούρης και η Μαριαλένα ζηλιάρα. Αγαπιούνται τα παιδιά πολύ. Ο Σάκης έλεγε πως τη βλέπει πολύ σοβαρά και θέλει να κάνει οικογένεια μαζί της. Ο Λιβάνης μπορεί να με δείρει τώρα. Με τον Γιώργο είχε σχέση έναν μήνα, με τον Σάκη δύο χρόνια. Εγώ βλέπω δύο παιδιά που έχουν σχέση».

«Στον Μπάρτζη είπα στο αυτί ‘κάτσε να το πάρεις και ας μην παίξεις ποτέ’».

«Εγώ δεν θα έφευγα ποτέ όσο κι αν πείναγα ή μου έλειπε η οικογένειά μου, γιατί σέβομαι τον κόσμο που με κράτησε μέσα τόσες φορές».

«Τον Τζέιμς τον συμπαθώ. Όταν ήταν στις μαύρες του, μου ζητούσε να του τραγουδήσω».

«Ξεπέρασα το ρεκόρ του. Ντάφυ, Ντάνος, κοντά είμαστε. Είναι ο μόνος που ψήφισα για να μείνει σε reality».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x