Κινηματογράφος

Το 2015 ξεκινούν τα γυρίσματα της ταινίας Uncharted

Ο σκηνοθέτης της πολυαναμενόμενης ταινίας Uncharted Seth Gordon επιβεβαίωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του, ότι τα γυρίσματα της κινηματογραφικής μεταφοράς του γνωστού video-game...

Ο σκηνοθέτης της πολυαναμενόμενης ταινίας Uncharted Seth Gordon επιβεβαίωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του, ότι τα γυρίσματα της κινηματογραφικής μεταφοράς του γνωστού video-game θα ξεκινήσουν στις αρχές του επόμενου έτους.

Παράλληλα, τόνισε ότι η παραγωγή εξακολουθεί να βρίσκεται στην αναζήτηση του ηθοποιού που θα ενσαρκώσει τον Nathan Drake και πως αυτός δεν πρόκειται να είναι ο Mark Wahlberg (όπως ανέφεραν οι τελευταίες φήμες).

Ο Gordon σημείωσε επίσης ότι το σενάριο της ταινίας «θα τιμήσει τη μυθολογία του παιχνιδιού, ενώ θα προστεθούν και ορισμένα πράγματα που δεν υπάρχουν στο κόσμο του Uncharted».

Mάλιστα, τόνισε χαρακτηριστικά πως «δεν θέλουμε να παραβιάσουμε τους κανόνες (του παιχνιδιού), αλλά να τους επεκτείνουμε». Φαίνεται λοιπόν πως η ταινία Uncharted, το σενάριο της οποίας θα βασίζεται στο πρώτο τίτλο της σειράς, βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Πηγή: enternity.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x