TV

Τι θα δούμε σήμερα στο Dot.

DOT. Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12.50, στον ΣΚΑΪ

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12.50, το πιο χαλαρό τηλεοπτικό μαγκαζίνο είναι στον ΣΚΑΪ. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και η ομάδα της εκπομπής μάς κρατούν την καλύτερη παρέα: με καλεσμένους που έχουν κάτι όμορφο να μοιραστούν μαζί μας, με ιδέες για να περνάμε καλά, με συνταγές για να τρώμε νόστιμα και συμβουλές για να κάνουμε τη ζωή μας ευχάριστη.

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, στον καναπέ του DOT. κάθεται ο Θέμης Κανέλλος από το Big Brother και μιλά για τους γονείς του και τις προσπάθειες που έκαναν να τον αποδεχτούν. Επίσης, για το γεγονός ότι έφυγε από το σπίτι όταν ήταν 15 ετών και για τις σχέσεις τους μετά από τη συμμετοχή του στο Big Brother.
Επίσης, καλεσμένος της εκπομπής είναι ο Αντώνης Λουδάρος, που μιλά για τις απίστευτες προσπάθειες που έκανε όλα αυτά τα χρόνια για να χάσει κιλά και για το πώς βιώνει τα φετινά Χριστούγεννα.

Ακόμη:
• Η Μάγκυ Ταμπακάκη δείχνει την πιο εύκολη συνταγή για χριστουγεννιάτικο κορμό με κρέμα πραλίνας και επικάλυψη σοκολάτας και ένα χριστουγεννιάτικο brioche με κρέμα πραλίνας.
• Και η δασκάλα εσωτερικής καθοδήγησης Τζούλη Αγοράκη παρουσιάζει εύκολους τρόπους για να τονώσουμε την αυτοπεποίθησή μας.



DOT.
Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12.50, στον ΣΚΑΪ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x