TV

Τι θα δούμε σήμερα στο Dot.

DOT. Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12.50, στον ΣΚΑΪ

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12.50, το πιο χαλαρό τηλεοπτικό μαγκαζίνο είναι στον ΣΚΑΪ. Με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου, τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και την ομάδα της εκπομπής ακούμε τις ιστορίες των καλεσμένων τους, μαθαίνουμε μυστικά μόδας και ομορφιάς, μαγειρεύουμε νόστιμες συνταγές, μπαίνουμε στον κόσμο του internet και των social media και διασκεδάζουμε με εναλλακτικούς τρόπους.

Την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, στον καναπέ του Dot. κάθεται ο Αλέξης Γεωργούλης. Ξεκαθαρίζει το θέμα της αμοιβής του από το ευρωκοινοβούλιο, μιλά για το ατύχημα που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή, αναφέρεται στο τηλεφώνημα της μητέρας του που του ζήτησε τον λόγο για την... κόντρα του με τον Γιάννη Σπαλιάρα, εξηγεί γιατί δεν μπορεί να παίξει σε σίριαλ και αποκαλύπτει ποιο ήταν το μεγαλύτερο διάστημα που πέρασε χωρίς σύντροφο.

Ακόμη:

Ο Παύλος Χαϊκάλης και η Μαρίνα Ψάλτη μιλούν για την καραντίνα, την αστρολογία και τις δυσκολίες που... έρχονται.

Ο Γιάννης Αποστολάκης ετοιμάζει νοστιμότατο κέικ κανέλας με αστεροειδή γλυκάνισο ενώ η Μάγκυ Ταμπακάκη δίνει τη δική της εκδοχή τάρτας με τρία είδη σοκολάτας και ετοιμάζει κι ένα πιάτο από ψητά μήλα με σος αλμυρής καραμέλας.



DOT.Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12.50, στον ΣΚΑΪ
Γιατί τα Σαββατοκύριακα θέλουν παρέα και Good Vibes!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x