Κινηματογράφος

Ταινία η ζωή της Μέρκελ

Έργο με θέμα τη ζωή της Άγκελα Μέρκελ θα γυρίσει γερμανική εταιρεία κινηματογράφου, σε συνεργασία με το «Spiegel».

Έργο με θέμα τη ζωή της Άγκελα Μέρκελ θα γυρίσει γερμανική εταιρεία κινηματογράφου, σε συνεργασία με το «Spiegel». Το πρόσωπο που θα υποδυθεί την καγκελάριο καθώς ακόμη και το καστ θα επιλεγούν το φθινόπωρο.

Στα «σκαριά» ταινία για το βίο της Άγκελα Μέρκελ! Γερμανική εταιρεία παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών σχεδιάζει να έχει έτοιμη το 2017, χρονιά διεξαγωγής βουλευτικών εκλογών στη χώρα, έργο με θέμα τη «Σιδηρά» κυρία της Ευρώπης.

Το σενάριο της ταινίας με τίτλο «Άγκελα Μέρκελ» υπογράφει δημοσιογράφος του γερμανικού περιοδικού «Der Spiegel», ενώ το πρόσωπο που θα υποδυθεί την καγκελάριο, καθώς επίσης και το καστ, θα ανακοινωθούν από το Σεπτέμβριο.

Σεναριογράφος θα είναι ο Ντιρκ Κουρμπγιουβάιτ, συνεργάτης του «Spiegel».

Βασικό κίνητρο του Κουρμπγιουβάιτ, ήταν η άποψή του για το πρόσωπο της Μέρκελ, την οποία αποκαλεί ως «την πλέον συναρπαστική πολιτική προσωπικότητα της εποχής μας».

«Είναι γοητευτική και γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι καιρός να μεταφέρουμε στη μεγάλη οθόνη την ζωή της προς ένα παγκόσμιο κινηματογραφικό κοινό» πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος.

Εν αναμονή λοιπόν μέχρι το 2017 για μία ταινία που σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις, κυρίως στην Ελλάδα.

Μαρίνα Μαντζαβινάτου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x