Κινηματογράφος

Σπάνε στάσεις για τον Wolverine!

Η αφίσα της νέας ταινίας του Wolverine με το αφαιρετικό σκίτσο αλά Sumi Ink έχει προκαλέσει παροξυσμό στους «πιστούς» του φιλμ που κλέβουν τα πόστερ από όπου βρίσκουν, ακόμη και από στάσεις λεωφορείου

Καλό είναι, οι αφίσες των ταινιών να είναι επιτυχημένες. Και αυτή για το Wolverine που βγαίνει, είναι εξαιρετική. Ο ήρωας της Marvel αυτή τη φορά θα… δράσει στην Ιαπωνία και το πόστερ του φιλμ με το αλά Sumi Ink αφαιρετικό σκίτσο του Χιου Τζάκμαν με τα νύχια-λεπίδες σταυρωμένα μπροστά από το πρόσωπό του που είναι σε λευκό φόντο έχει ενθουσιάσει άπαντες. Και οι οπαδοί του Wolverine έχουν ενθουσιαστεί τόσο πολύ, που σπάνε τις στάσεις και ότι βρίσκουν μπροστά τους για να κλέψουν μία αφίσα.

Ναι είναι επιτυχία να φτιάξεις μία εξαιρετική αφίσα για την προώθηση της ταινίας σου. Όμως αυτό που συμβαίνει με το teaser-poster του «Wolverine» είναι κατάρα μεταμφιεσμένη σε κοπλιμέντο: τόσο τους φανς της Marvel και της ταινίας, που οι αφίσες εξαφανίζονται από τους δρόμους και τις στάσεις των λεωφορείων σε όλη τη χώρα. Με ένα στέλεχος της Fox στο φεστιβάλ της CinemaCon να δηλώνει πως η εταιρεία πρέπει να χρεωθεί ένα έξτρα μπάτζετ αντικατάστασης των αφισών, καθώς 50% της εξωτερικής της διαφήμισης έχει χαθεί.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x