TV

Σπαλιάρας: ο πιο ακριβοπληρωμένος «λαθρομετανάστης»

Θεωρεί τους «λαθρομετανάστες» πιο τυχερούς από αυτόν, μια ασύλληπτη δήλωση.

Είναι ζήτημα χρόνου τελικά για μερικούς ανθρώπους να δείξουν το μέγεθος της αφελούς ανοησίας τους. Της γνώσης τους για τον κόσμο και την κοινωνία. Και σε πολλές περιπτώσεις ισχύει το «καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς». Στην περίπτωση του Σπαλιάρα, σίγουρα.

Εκεί λοιπόν στις εκπομπές που αποθεώνουν την οικειοθελή πείνα, δίψα και ταλαιπωρία, θαυμάζοντάς την και προτρέποντας και τους επόμενους να γίνουν σκελετοί στο Survivor, πέφτει και η λάθος ερώτηση.

Σε έναν παίκτη που αν δεις κανείς το ανθολόγιο των στιγμών του με τους άλλους αναρωτιέται αν είναι αφελής ή τόσο επιπόλαιος που δεν παίρνει άλλο, δεν έκανε έναν και δυο έξαλλους με τη συμπεριφορά του.

Δε θα το ξανάκανε ούτε για πολλά λεφτά, είπε το πρώην μοντέλο, που απολαμβάνει την αγάπη του κόσμου που τον θεωρεί και καλό παιδί.



Το καλό παιδί προφανώς δεν κάθισε να δει Survivor άλλων χωρών που υπάρχουν στο You Tube για να πάρει μια γεύση, πόνταρε στην πιθανή του επιτυχία δημοφιλία αλλά με ένα πρόχειρο πολλαπλασιασμό επέστρεψε στην Ελλάδα μετά ας πούμε από 4 μήνες παραμονής (ήταν και κάτι παραπάνω) με περίπου 40.000 ευρώ, καθόλου κακά χρήματα που στην Ελλάδα δε βγάζει πια και δεν υπάρχουν και τέτοια κασέ. Οι επώνυμοι κέρδιζαν από τη συμμετοχή τους στο Survivor κάθε εβδομάδα 2000 ευρώ. «Σκεφτόμουν ότι οι "λαθρομετανάστες" ήταν πιο τυχεροί από εμάς και σε σχέση με αυτό που ζούσαμε, ήμασταν χωρίς στέγη, κάποια στιγμή ήμουν 3 μέρες συνέχεια βρεγμένος, ένιωθα ότι ανεβάζω πυρετό και δεν είχαμε να φάμε τίποτα εκτός από μια καρύδα».

Φυσικά δε μας είπε ότι πληρωνόταν γι αυτό ούτε πως αν ήθελε να φύγει, μπορούσε να κάνει μια οικειοθελή αποχώρηση.

Σε άλλαξε σαν άνθρωπο; ρωτά η Ελεονώρα Μελέτη

Θα κάνω πιο προσεκτικές επιλογές στη ζωή μου, θέλω πράγματα απλά και ουσιαστικά, απαντά ο Σπαλιάρας.

Ας ξεκινήσει με μερικά βασικά για τους πρόσφυγες, τους μετανάστες και τα στρατόπεδα στα οποία ζουν. Ας μη μπερδεύει το ζεν με την αναισθησία. Γιατί αυτή η άγνοια για τα στοιχειώδη, κάνει τον κόσμο να γυρίζει με απέχθεια την πλάτη του σε «διάσημους» που δεν τους προσφέρουν τίποτα τελικά, μόνο ένα διάλειμμα που αγγίζει την ανοησία περισσότερο από την ελαφρότητα. Αλλά δε χρειάζεται να είσαι διάνοια για να έχεις στοιχειώδη ευαισθησία. Ή καλύτερα με τις 4.000 «γυναίκες του».

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x