Gossip

Σούζαν Σάραντον - Ναόμι Γουότς: Φιλήθηκαν στο στόμα σε τηλεπτική εκπομπή

«Ποτέ δεν είναι αργά» είπε η Ναόμι Γουότς στην ακομπλεξάριστη Σούζαν Σάραντον λίγο πριν φιληθούν στον αέρα εκπομπής. Δείτε το στιγμιότυπο.

«Ποτέ δεν είναι αργά»: Η Ναόμι Γουότς και η Σούζαν Σάραντον μοιράστηκαν ένα θερμό φιλί στον αέρα εκπομπής, μετά από μια ερώτηση των τηλεθεατών.

Συγκεκριμένα, η 70χρονη Σάραντον ερωτήθηκε από κάποιον τηλεθεατή να εξηγήσει τι εννοούσε ότι είχε πει νωρίτερα αυτό το έτος ότι είναι ανοιχτή στις σεξουαλικές της προτιμήσεις.

Στο επεισόδιο της εκποπής Watch What Happens Live, η σταρ εξήγησε: «Απλά είπα ότι ήμουν ανοικτή. Δεν είπα κάτι παραπάνω».



Ερωτηθείς από τον οικοδεσπότη Andy Cohen, 48 ετών, αν είχε ποτέ εμπειρία με γυναίκα, απάντησε: «Όχι - μόνο με την Catherine Deneuve και αυτό δεν μετράει σωστά;» εννοώντας τη συμμετοχή τους σε ταινία.

Τότε, η Ναόμι Γουότς, φίλη και συμπρωταγωνίστρια της στη σειρά 3 Generations , έβαλε το χέρι στο πόδι της Σάραντον και της είπε αστειευόμενη: «Ποτέ δεν είναι αργά».

Ο Σαράντον ψιθύρισε «Ω Ναόμι» πριν ανταλλάξουν ένα φιλί στο στόμα, ενώ στη συνέχεια οι δυο τους ξέσπασαν σε γέλια σκουπίζοντας η μία το κραγιόν από το πρόσωπο της άλλης. Απλά ακομπλεξάριστες.













Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x