TV

Σάκης Τανιμανίδης: «Είναι αρκετοί αυτοί που έχουν ζημιωθεί από το Survivor»

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο γεγονός ότι το ριάλιτι επιβίωσης έγινε αντικείμενο συζήτησης στη Βουλή

Ο Σάκης Τανιμανίδης παραχώρησε μία συνέντευξη στο κυπριακό Down Town και μίλησε για την επαφή που έχει με τους παίκτες του «Survivor», τα όρια που τους έχει θέσει, ενώ αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο γεγονός ότι το ριάλιτι επιβίωσης έγινε αντικείμενο συζήτησης στη Βουλή. Ο ανεξάρτητος βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος είχε αναφερθεί σε «παράνομα στοιχήματα που στήνονται γύρω από το παιχνίδι», ενώ είχε ζητήσει την αλλαγή της ώρας προβολής του, μετά τις 23.00, ώστε «να προστατευτούν τα παιδιά».

Πώς αντέδρασε σε όλα αυτά; «Γενικά, στις κωμωδίες, αντιδράω όπως όλος ο κόσμος: γελώντας. Δεν χρειάζεται πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς τις προθέσεις αυτής της επίθεσης ή και όσων ακόμα έγιναν και θα γίνουν προς ένα προϊόν που κάνει φαινομενική επιτυχία και έχει ταράξει την αγορά. Είναι αρκετοί αυτοί που έχουν ζημιωθεί από όλο αυτό και είναι λογικό να είναι δυσαρεστημένοι. Το γέλιο, όμως, βρίσκεται στον τρόπο που εκδηλώνεται αυτή η επίθεση, με επιχειρήματα που και ένα 10χρόνο παιδί μπορεί να αντικρούσει! Είμαι σίγουρος ότι όλη αυτή η πλάκα θα λήξει άμεσα και το μόνο που θα έχει μείνει θα είναι η φασαρία που έκανε στην αρχή.», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης στο Down Town Κύπρου.

Ποια είναι η σχέση του με τους παίκτες; «Μιλάμε λιγάκι στα γυρίσματα, αλλά προσπαθώ να κρατάω μια απόσταση για να μη νιώσει κάποιος παίκτης ότι έχω «προτιμήσεις» και «συμπάθειες». Είναι λεπτή αυτή η γραμμή. Συνήθως κάνουμε πλάκα, πάντως, γιατί έχουμε αναπτύξει μια σχέση όπου πειραζόμαστε αρκετά και οι παίκτες χρειάζονται μια χαλαρή νότα μέσα σε όλο αυτό που ζουν» απάντησε.

Έχει τύχει να του ζητήσει κάποιος από τους παίκτες κάτι σαν «χάρη»; «Όχι. Και εδώ ερχόμαστε σε αυτό που σου έλεγα πριν για τις λεπτές γραμμές. Έχω κάνει σαφές με τη στάση μου ότι κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται.», απάντησε.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x