Gossip

Ραταϊκόφσκι: «Μου είχαν δώσει 25 χιλ. για να συνοδεύσω έναν άνδρα στο Super Bowl»

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι αποκάλυψε πως είχε πάρει 25.000 δολάρια για να συνοδεύσει στο Super Bowl έναν ζάπλουτο Μαλαισιανό, που πλέον κατηγορείται για ξέπλυμα χρήματος.

Μετά τις καταγγελίες που έκανε για σεξουαλική παρενόχληση από τον τραγουδιστή Ρόμπιν Θικ και τον φωτογράφο Τζόναθαν Λέντερ, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι αποκάλυψε και ένα άλλο συμβάν. Το μοντέλο και ηθοποιός δήλωσε πως κάποτε είχε πληρωθεί 25 χιλιάδες δολάρια απλώς για να συνοδεύσει στο Super Bowl τον Μαλαισιανό χρηματιστεί Τζο Λόου, ο οποίος πλέον αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες για ξέπλυμα χρήματος.

«Πληρωνόμουν με την ώρα», δήλωσε στους Sunday Times η 30χρονη και πρόσθεσε: «Σε τέτοιες εκδηλώσεις οι συνδιαλλαγές δεν καθορίζονταν. Έμαθα αργότερα πως καλούσαν κοπέλες που μπορούσαν να πληρώσουν για να πάνε σε ακριβά εστιατόρια στο Λος Άντζελες και έτσι τις προσέλκυαν. Αυτό είναι χειραγώγηση. Είδα πολλά και με διαφορετικές μορφές. Λίγο πριν τον κορωνοϊό είχα πάει σε ένα νυχτερινό κλαμπ που ήταν άδειο. Ξαφνικά δέκα κορίτσια, που αν δεν ήταν ανήλικα ήταν οριακά ενήλικα, εμφανίστηκαν με έναν άντρα. Σκέφτηκα ‘το ίδιο πράγμα εξακολουθεί να συμβαίνει. Όμορφα κορίτσια βγαίνουν με πλούσιους που τα πληρώνουν για να είναι εκεί’».

Η Ραταϊκόφσκι, που είναι πλέον μητέρα, παραδέχεται πως «… πέτυχα, γιατί εκμεταλλεύτηκα εμπορικά το σώμα μου. Κι αυτός ήταν ο λόγος που ήμουν δυστυχισμένη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x