TV

Πηλίδης: «Μπήκα για οικονομικούς λόγους στο Survivor-Παρά τις διακρίσεις μου δεν ήμουν άνετα»

Ο Γιωρίκας Πηλίδης δεν δίστασε να παραδεχτεί πως η συμμετοχή του στο Survivor έγινε για οικονομικούς λόγους λόγω της πενιχρής στήριξης που είχε παρά τις διακρίσεις του στην πάλη.

Η οικονομική στενότητα που αντιμετώπιζε ήταν το βασικό κίνητρο του Γιωρίκα Πηλίδη για να λάβει μέρος στο Survivor, όπως δήλωσε στην εκπομπή Love It του ΣΚΑΪ. Παρά τις παγκόσμιες διακρίσεις του στην πάλη, ο 22χρονος πρωταθλητής δεν έχει την απαραίτητη στήριξη από την πολιτεία και ο βασικός λόγος που μπήκε στο δημοφιλές reality επιβίωσης ήταν για να βελτιωθεί η κατάσταση.

«Μπήκα στο Survivor δυστυχώς για λόγους οικονομικούς. Μπήκα στο παιχνίδι γιατί πιστεύω πως δυστυχώς, όσο ψηλά κι αν πάω στον αθλητισμό, δεν θα με γνώριζε τόσο πολύ όσο μέσα από αυτό το παιχνίδι. Με τις διακρίσεις που έχω φέρει δεν είναι του στιλ μου και δεν μου αρμόζουν κάποια πράγματα. Θα έπρεπε να κινούμαι λίγο πιο διακριτικά και πιο άνετα. Να μπορέσω και να βοηθήσω πολύ πιο εύκολα την οικογένεια μου. Αυτό το λέω γιατί έχω πολλούς φίλους συναθλητές που παλεύουν για άλλες χώρες, με πολύ πιο μικρές διακρίσεις από μένα, που βρίσκονται σε πολύ καλύτερη κατάσταση», τόνισε.

Παράλληλα δεν έκρυψε πως προβληματίζεται για τη συνέχεια της καριέρας του στην πάλη λόγω αυτών των οικονομικών δυσχερειών. «Είμαι προβληματισμένος και θέλω ακόμα χρόνο για να μπορέσω να σκεφτώ για τη συνέχεια μου στον αθλητισμό».

Παράλληλα αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που τον οδήγησε στην αναγκαστική αποχώρηση από το Survivor, στη σχέση του με τον Βαλάντη και τη Μυριέλλα Κουρεντή, αλλά και τις διαμάχες του με τον Γιώργο Κατσαούνη.







Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x