TV

Στέλιος Παρλιάρος: «Δεν μπορώ να ακούω κουτσομπολιά ότι έχω παιδί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο»

Ο Στέλιος Παρλιάρος μίλησε στην εκπομπή Love It του ΣΚΑΪ για τα... σενάρια που τον ήθελαν να έχει υιοθετήσει παιδί μαζί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

Απάντηση στα διαδικτυακά σενάρια που τον ήθελαν να έχει υιοθετήσει παιδί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο έδωσε ο Στέλιος Παρλιάρος μιλώντας στην εκπομπή Love It του ΣΚΑΪ.

«Αν μπείτε στο Google γράφουν ότι έχω το παιδί με τον Φώτη. Αυτή είναι μια πολύ παλιά ιστορία. Και το έχω δηλώσει πάρα πολλές φορές ότι δεν μπορεί να κατακρίνεις κάποιον ή να λες κουτσομπολιά που δεν ισχύουν. Με τον Φώτη είμαστε πάρα πολύ φίλοι, έχουμε κάνει γλέντια, ταξίδια. Τον γνώρισα πριν από 22 χρόνια στο “Σαν στο σπίτι σας”, μαζί με τη Μαρία, γίναμε φίλοι και ακόμα είμαστε. Αυτό δεν σημαίνει ότι δύο φίλοι επειδή είναι γνωστοί στην τηλεόραση έχουν κάνει γάμο και το παιδί είναι δικό τους. Είναι λίγο οξύμωρο. Ό,τι ακούω από fake news ή κουτσομπολιά τα ακούω από τα παιδιά μέσα στο εργαστήριο. Δεν με ενδιαφέρουν εμένα τα κουτσομπολιά», τόνισε.

Όσο για την αποχή του από την τηλεόραση, ο φημισμένος ζαχαροπλάστης είπε: «Κάνω ένα διάλειμμα από την τηλεόραση. Ο κόσμος με ζητάει. Είχα κουραστεί όμως. Είπα να περιμένω λίγο, να ξεκουραστώ. Τα talent shows μαγειρικής είναι λίγο διαφορετικά, δεν είναι εκπαιδευτικά αλλά έχουν βάλει τον κόσμο στην κουζίνα. Το έχω δηλώσει πολλές φορές ότι είμαι λίγο καλός και δεν θέλω να πικράνω τον κόσμο, τους μαθητές. Δεν θα μπορούσα να πάω κριτής».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x