TV

Το 6ο Διεθνές Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στην ΕΡΤ3 και στην ERT WORLD

Η ΕΡΤ3 και η ERT WORLD θα μεταδώσουν τους συναρπαστικούς αγώνες το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024, στις 19:00 και στις 22:00!

Τέσσερις μεγάλες ομάδες του ευρωπαϊκού μπάσκετ θα βρεθούν στο Καλλιμάρμαρο το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024 προκειμένου να δώσουν δύο σπουδαίες αναμετρήσεις στο πλαίσιο του 6ου Διεθνούς Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και όλη η μπασκετική δράση θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ3 και την ERT WORLD, στις 19:00 και 22:00.

Στο μεγάλο τουρνουά που διοργανώνεται στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου, συμμετέχουν η Anadolu Efes Istanbul, η Maccabi Playtika Tel Aviv, η Partizan Mozzart Bet Belgrade και ο οικοδεσπότης Παναθηναϊκός AKTOR.

Η ΕΡΤ3 και η ERT WORLD θα μεταδώσουν τους συναρπαστικούς αγώνες, σε απευθείας σύνδεση με το Παναθηναϊκό Στάδιο, δίνοντας την ευκαιρία στους Έλληνες απανταχού να παρακολουθήσουν ένα ξεχωριστό αθλητικό γεγονός.

Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024, στις 19:00 θα μεταδοθεί ο αγώνας Anadolu Efes Istanbul – Maccabi Playtika Tel Aviv και στις 22:00 θα μεταδοθεί ο αγώνας Partizan Mozzart Bet Belgrade – Παναθηναϊκός AKTOR.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x