Gossip

Όλγα Ντάλλα: Δεύτερη στο GNTM η κολυμβήτρια του Ολυμπιακού

Η Όλγα Ντάλλα ήταν δεύτερη στον τελικό του GNTΜ, με την Κυβέλη Χατζηευστρατίου να παίρνει τη νίκη. Το μήνυμα της κολυμβήτριας του Ολυμπιακού.

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου ήταν η νικήτρια στο Greece's Next Top Model αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Όλγα Ντάλλα.

Η κολυμβήτρια του Ολυμπιακού συγκέντρωσε 162 βαθμούς στις τέσσερις δοκιμασίες και την ψηφοφορία του κοινού, ενώ η νικήτρια είχε 169 και ο τρίτος, Κωνσταντίνος Τσαγκάρης, συγκέντρωσε 150 βαθμούς.



Στο μήνυμά της η πρωταθλήτρια της κολύμβησης, που προ ημερών ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ολυμπιακό, ανέφερε στο Instagram: «Όλα ξεκίνησαν με ένα όνειρο, μετατράπηκαν σε στόχο και εν τέλει κατέληξαν σε μια πραγματικότητα. Νιώθω πολύ τυχερή και ευγνώμων που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία, όπου μέσα από αυτήν έλαβα μαθήματα τόσο για το modeling όσο και για την ζωή ευρύτερα. Μέσα από αυτό το ταξίδι γνώρισα απίστευτους ανθρώπους που υπήρξαν στήριγμα μου καθ’ ολη την διάρκεια του διαγωνισμού. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα άτομα της παραγωγής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, και ιδιαιτέρως τους κριτές και τον κόουτς. Είμαι παρά πολύ συγκινημένη για την αγάπη και την στήριξη που έλαβα. Δεν έχω λόγια να περιγράψω το πόσο ευχαριστώ τα άτομα που πίστεψαν σε εμένα».





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x