Κινηματογράφος

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ επιστρέφει στους Avengers!

H Marvel αποκάλυψε τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ ως Doctor Doom στις νέες ταινίες Avengers.

Μπορεί (προσοχή... spoiler) ο Iron Man να πέθανε στο End Game, αλλά ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ επιστρέφει στο σύμπαν των Avengers. H Marvel Studios έκανε την έκπληξη και αποκάλυψε ότι ο πιο αγαπητός της σταρ θα πρωταγωνιστήσει σε δύο ταινίες Avengers.

Ο 59χρονος ηθοποιός θα επιστρέψει στο κινηματογραφικό franchise όχι ως Ironman, αλλά ως ο... κακός των Fantastic Four, Doctor Doom, για τις ταινίες με τον τίτλο Avengers: Doomsday, που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2026, και Avengers: Secret Wars, που θα κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2027.

Ο παραγωγός και πρόεδρος των Marvel Studios, Κέβιν Φέιγκ, επιβεβαίωσε επίσης επίσημα ότι οι αδελφοί Ρούσο θα σκηνοθετήσουν τις δύο επόμενες ταινίες των Avengers.

«Νέα μάσκα, ίδια αποστολή», είπε ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ στο κοινό, καθώς αποκαλύφθηκε σε μια σχεδόν θρησκευτική τελετή, όπου 24 άντρες με μεταλλικές μάσκες που έμοιαζαν με τον Doctor Doom ανέβηκαν στη σκηνή, ενώνοντας τον Φέιγκ και τους αδελφούς Ρούσο. «Αν πρόκειται να φέρουμε τον Doctor Doom στην οθόνη - είναι ένας από τους πιο πολύπλοκους χαρακτήρες, τους πιο διασκεδαστικούς χαρακτήρες σε όλη τη μυθοπλασία», δήλωσε ο Joe Russo. «Αν πρόκειται να το κάνουμε αυτό... τότε θα χρειαστούμε τον καλύτερο ηθοποιό στον κόσμο. Ως απόδειξη των αδιανόητων δυνατοτήτων του σύμπαντος της Marvel, σας παρουσιάζουμε το μοναδικό πρόσωπο που θα μπορούσε να παίξει τον Victor von Doom...».

Ο Στίβεν ΜακΦίλι, ο οποίος έγραψε μαζί με τον Κρίστοφερ Μάρκους τις ταινίες Marvel των Ρούσο, θα γράψει τις νέες ταινίες Avengers. Οι Ρούσο υποστήριζαν εδώ και καιρό ότι το Secret Wars - που ήταν ο τίτλος ενός ζευγαριού κόμικς γεγονότων της δεκαετίας του 1980 για τη Marvel - ήταν το έργο των ονείρων τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x