Gossip

Ο Λίνγκαρντ απάτησε την «καυτή» σύντροφό του με… χυμώδη μητέρα μετά την ήττα από τη Σίτι

Πιπεράτη είδηση για τον Τζέσι Λίνγκαρντ. Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απάτησε τη σύντροφό του λίγες ώρες μετά την ήττα στο ντέρμπι με τη Σίτι, με μια... χυμώδη μητέρα.

Ατακτούλης ο Τζέσι Λίνγκαρντ.

Ο μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βγήκε στα… μανταλάκια το πρωί της Κυριακής, αλλά όχι για τα επιτεύγματά του εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά για αυτά σε άλλο… γήπεδο.

Όπως αποκάλυψε η «Sun», που ειδικεύεται σε τέτοιες ειδήσεις, ο άσος των «κόκκινων διαβόλων», απάτησε την «καυτή» σύντροφό του και μοντέλο του Instagram, Τζένα Φρεμς. Ωστόσο, δεν απάτησε και την… ομάδα του, καθώς η Λεόνι Μπόρεκ (για αυτήν γίνεται ο λόγος), η οποία είναι και (ανύπαντρη) μητέρα ενός παιδιού, δηλώνει οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μάλιστα, η ίδια διέρρευσε την είδηση, όπως συμβαίνει άλλωστε σε αυτές τις περιπτώσεις.

Η σύντροφός του
inner
inner
inner

Η Λεόνι Μπόρεκ
inner
inner
inner
inner

Ο Λίνγκαρντ έκανε την κουτσουκέλα του λίγες ώρες μετά την εντός έδρας ήττα από τη Μάντεστερ Σίτι, που γνώρισαν οι παίκτες του Ζοσέ Μουρίνιο στις 10 Δεκεμβρίου (πέντε ημέρες πριν τα γενέθλια του χαφ της Γιουνάιτεντ), στο πανάκριβο σπίτι του αξίας περίπου 3,5 εκατομμύριων λιρών. Αρχικά, έστειλε οδηγό να παραλάβει την 32χρονη μητέρα, που όταν έφθασε σπίτι του 25χρονου άσου τον αντίκρισε να παίζει χαρτιά, παρακολουθώντας παράλληλα ποδοσφαιρικό αγώνα, μαζί με τον συμπαίκτη του, Μάρκους Ράσφορντ και έναν φίλο τους.

Η Λεόνι Μπόρεκ αποχώρησε από το σπίτι του Λίνγκαρντ το επόμενο πρωί, παίρνοντας ως σουβενίρ ένα ζευγάρι παπούτσια του διεθνή άσου, που είχαν πάνω και την υπογραφή του.
inner

inner
(Εδώ η Λεόνι με φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

Λίγες ώρες πριν «σκάσει» η είδηση, η Τζένα Φρεμς πόσταρε φωτογραφία του Λίνγκαρντ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους λογαριασμούς της στα social media.

inner
inner
inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x