TV

Νέα «πυρά» κατά Βασάλου: «Όσο ακόμα ήμασταν μαζί έπαιζε με άλλες γυναίκες πίσω από την πλάτη μου»

Το νέο ξέσπασμα της Βασιλικής Αγιαννοπούλου.

Συνέχεια στο σήριαλ με την προσωπική ζωή του Κωνσταντίνου Βασάλου δίνει η μία εκ των δύο γυναικών που φέρονται ως σύντροφοί του, η Βασιλική Αγιαννοπούλου, αποκαλύπτοντας πως ήταν άπιστος και υπονοώντας ότι την απάτησε με την Μαρί Ρόουζ, η οποία εμφανίστηκε σε ένα από τα έπαθλα επικοινωνίας του Survivor!

«Εγώ δεν μιλάω… ακόμα !!! Μιλάνε όσοι με ξέρουν Μιλάνε οι κοινές μας φωτογραφίες και η ζωή μας όλους αυτούς τους μήνες από τον Οκτώβριο του 2015… Μάρτυρες πως υπήρξα ζευγάρι με τον “κύριο” Βασάλο υπάρχουν πολλοί και, όπως φαίνεται, δεν γουστάρουν το άδικο», έγραψε, στον λογαριασμό της στο Facebook.

Και, επικαλούμενη τα προσωπικά μηνύματα που δημοσίευσε η Μαρί Ρόουζ από την Κύπρο, συνεχίζει: «ο θυμός μου δεν είναι γιατί επέλεξε να χωρίσουμε και αυτό δεν έγινε τώρα την επιλογή του την έκανε όσο ακόμα ήμασταν μαζί και έπαιζε κυριολεκτικά και μεταφορικά με άλλες γυναίκες πίσω από την πλάτη μου. Ο θυμός μου είναι γιατί με έβαλε στην ίδια μοίρα με μια άγνωστη που αποκαλούσε babe, όπως είδαμε στα μηνύματα τους, που τόλμησε να πει πως δεν με ξέρει, πως δεν μου έδωσε δικαιώματα και πως πήρα το θάρρος να κάνω όσα έκανα, για δημοσιότητα. Έλα μου; Ότι τι; Ας μας πει τι έκανα εκτός από υπομονή πέντε μήνες, όταν δεχόμουν ακόμα και απειλές όταν δεχόμουν σιωπηλά σε καθημερινή βάση μηνύματα με τους χειρότερους χαρακτηρισμούς όπως ΚΑΚΟ ΦΩΦΟ να έχεις μωρή κα…..λα και ενώ με παρακάλαγε όλο ο έντυπος και ηλεκτρονικός τύπος και τα κανάλια δεν βγήκα να μιλήσω πουθενά! Ας κρίνει ο κόσμος λοιπόν αν εγώ σε προσβάλω και σου κάνω κακό όπως μαθαίνω πως λέει το περιβάλλον σου ή εσύ εμένα…».

«Τα φιλούθκια μου από Κύπρο, ξέρεις εσύ», καταλήγει όλο νόημα!

inner

Πηγή: peoplegreece.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x