Κινηματογράφος

Ναρκομανής, ανώμαλος, αλκοολικός και… μπάτσος!

Ο Τζέημς ΜακΑβόι πρωταγωνιστεί στην ταινία «Filth» της οποία το τρέηλερ, πρέπει κάποιος να είναι πάνω από 18 ετών για να το παρακολουθήσει σε ένα φιλμ που οι απανταχού σινεφίλ περιμένουν πως και πως…

Ο Μπρους Ρόμπερτσον (Τζέημς ΜακΑβόι) είναι ένας διεφθαρμένος αστυνομικός που διερευνά ένα ρατσιστικό έγκλημα στους δρόμους του Εδιμβούργου. Αλλά τα πράγματα για αυτόν δεν είναι τόσο εύκολα, αφού ότι βρωμιά περνάει από το μυαλό σας, ο πρωταγωνιστής την κάνει. Παίρνει ναρκωτικά με την… σέσουλα, παρενοχλεί σεξουαλικά την γυναίκα του κολλητού του, χτυπάει κόσμο, κατεβάζει το αλκοόλ σαν… νεροχύτης και όπου και να τον ακουμπήσει κάποιος, βρωμίζει το χέρι του.

Ο ρόλος του ΜακΑβόι είναι περίεργος αφού αν και τόσο κακός, γίνεται για έναν περίεργο ρόλο συμπαθής. Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Τζον Μπερντ (Green Street Hooligans, Cass) πήρε το ομώνυμο βιβλίο του Γουέλς και το έκανε ταινία, με τον συγγραφέα να λέει χαρακτηριστικά: «Προσπαθούσα να καταφέρω να γίνει το "Filth" ταινία για χρόνια, με διάφορους παραγωγούς και σκηνοθέτες. Ο Τζον έκανε μια διασκευή του σεναρίου που βρήκα συγκλονιστική: διατήρησε το πνεύμα του κεντρικού ήρωα, αλλά ταυτόχρονα έκανε ενδιαφέρουσες αλλαγές. Το έκανε πολύ, πολύ κινηματογραφικό και νομίζω ότι, με αυτό το καστ, η ταινία θα γίνει καταπληκτική»!

Δεν έχουμε, παρά να περιμένουμε. Δείτε το trailer (εάν είστε πάνω από 18) και θα καταλάβετε το γιατί.



Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x