Gossip

Μπεν Σίμονς: Αρραβωνιάστηκε με «καυτή» Αγγλίδα παρουσιάστρια

Ο παροπλισμένος γκαρντ των Σίξερς, Μπεν Σίμονς, αρραβωνιάστηκε με την Βρετανίδα παρουσιάστρια Μάγια Τζάμα.

Μπορεί η καριέρα του να έχει πάρει την κατιούσα, αλλά τουλάχιστον στην προσωπική του ζωή είναι ευτυχισμένος ο Μπεν Σίμονς. Σύμφωνα με την Sun, ο παροπλισμένος γκαρντ των Σίξερς αρραβωνιάστηκε μέσα στις γιορτές με την Βρετανίδα παρουσιάστρια Μάγια Τζάμα.

Ο 25χρονος Αυστραλός, που στο παρελθόν είχε σχέση με την Κένταλ Τζένερ (πλέον σύντροφος του Ντέβιν Μπούκερ των Σανς), και η 27χρονη είναι ζευγάρι από τον Ιούνιο, ενώ επιβεβαίωσαν τη σχέση τους όταν φιλήθηκαν μπροστά στις κάμερες παρακολουθώντας αγώνα του Γουίμπλεντον. Η παρουσιάστρια πέρασε τις γιορτές στο πλευρό του Σίμονς στο Νιου Τζέρσεϊ, όπου φέρεται να δέχτηκε και την πρόταση γάμου.

Ο Σίμονς δεν έχει αγωνιστεί καθόλου φέτος με την ομάδα της Φιλαδέλφεια. Ο ίδιος το καλοκαίρι είχε ζητήσει να αποχωρήσει με ανταλλαγή, ωστόσο οι Σίξερς δεν βρήκαν το κατάλληλο «πακέτο» για να τον παραχωρήσουν. Εκείνος αποφάσισε να απέχει από την προετοιμασία και όταν εμφανίστηκε, προκειμένου να μην τιμωρείται πρόστιμο, ήταν αδιάφορος με αποτέλεσμα να παραγκωνιστεί.













Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x