TV

Μεγαλείο ψυχής από την κοπέλα που χλευάστηκε από τον Ξιαρχό: «Κανείς να μη στήνεται στον τοίχο»

Η κοπέλα που στοχοποιήθηκε από τον Τάσο Ξιαρχό μίλησε με συμπόνια για την ψυχοσύνθεση του χορογράφου, ο οποίος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει μετά τη λαϊκή κατακραυγή.

Η κοπέλα που χλευάστηκε στα social media από το Τάσο Ξιαρχό για το βάρος και τις στιλιστικές επιλογές της μίλησε στην εκπομπή Love It του ΣΚΑΪ. Δείχνοντας μεγαλείο ψυχής, τόνισε πως αισθάνεται άσχημα για την έκταση που πήρε το θέμα και το πώς επηρέασε τον χορογράφο, ο οποίος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

«Μια κατάσταση εκδικητικότητας και μίσους επηρεάζει όλους τους ανθρώπους. Και μένα και τον Τάσο ή και οποιονδήποτε άλλο άνθρωπο δέχτηκε ένα τέτοιο σχόλιο. Νιώθω πολύ άσχημα για όλο αυτό. Δεν ήθελα να πάρει τέτοια τροπή, δεν ήθελα να υπάρξει τέτοια κινητοποίηση. Θεωρούσα πως θα υπάρξει μια ήρεμη αντίδραση. Ότι, ΟΚ, ήταν ένα λάθος. Όλοι μας έχουμε λάθος στιγμές και κανένας δεν θα πρέπει να στήνεται στον τοίχο και να πυροβολείται. Εγώ ήθελα να το λύσω προσωπικά, γι’ αυτό και του έστειλα προσωπικό μήνυμα. Μπορούσε να απολογηθεί και να λήξει εκεί», τόνισε.

«Ζούμε σε μια κοινωνία το 2021 και δεν περιμένεις πραγματικά ότι ένας άνθρωπος που πραγματικά έχει περάσει πάρα πολύ δύσκολα να μην σωπαίνει πέντε λεπτά, να μη μου δίνει δικαίωμα και μένα να πω ότι… τέλος. Είπα εξ αρχής ότι δεν θέλω να πάει δικαστικά. Είμαστε δύο άνθρωποι που συνυπάρχουμε και αντί να μπει ένα τέλος μπαίνουμε σε μια διαδικασία ανακύκλωσης. Δεν περίμενα να δεχτεί τέτοια κατακραυγή ο Τάσος. Ούτε την αντίδραση του ίδιου περίμενα. Αν ήθελα να γίνω διάσημη, έχω ταλέντα και ικανότητες για να γίνω γνωστή από κάτι άλλο. Όχι από αυτό. Εγώ είμαι απλά μια τηλεφωνήτρια. Ας έλεγε μέχρι και ‘δεν με ενδιαφέρει’ ο Τάσος, να το λήγαμε εκεί. Ο θυμός δεν θα λύσει κάτι, ούτε η δραματική αντιμετώπιση πραγμάτων. Όλα μπορούμε να τα λύσουμε ήρεμα. Δεν υπήρχε λόγος να γίνει όλο αυτό», πρόσθεσε.

Όσο για το αν μίλησε με τον ίδιο τον Τάσο Ξιαρχό; «Προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί του, αλλά θεωρώ πως πρέπει να σεβαστώ τον χώρο του ανθρώπου. Αυτή τη στιγμή και ο ίδιος και η οικογένειά του περνάνε κάτι πολύ δύσκολο. Είναι πάντα εύκολο να πεις πέφτω και μένω εκεί που είμαι. Θέλει δύναμη να κοιτάξεις μέσα σου και να πεις ότι είχες μια άτυχη στιγμή. Ουδείς αναμάρτητος. Εγώ δεν έχω τίποτα να χωρίσω μαζί του. Συγχωρώ αυτή την κατάσταση, έχει γονείς. Ας αγκαλιάσει τους γονείς του, ας αγαπήσει τον εαυτό του και από εκεί κι έπειτα όλα λύνονται».

Ερωτηθείσα, τέλος, αν έχει ξαναχλευαστεί για την εμφάνισή της, είπε: «Ναι, μου έχει συμβεί πολλές φορές. Για το πώς είμαι, για το πώς μπορεί να βαφτώ, για το όνομά μου. Εννοείται ότι δεν πρέπει να το επιτρέπεις. Κανείς δεν πρέπει να επιτρέπει να τον απορροφά η αρνητική ενέργεια του άλλου. Αγκαλιάζουμε τον εαυτό μας. Αν κάποιοι δεν μπορούν, να τους αγκαλιάζουμε εμείς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x