Gossip

Η Λίλι Άλεν πουλάει φωτογραφίες με τα πόδια της στο OnlyFans

Η ποπ σταρ δημοσίευσε μια ιστορία στο Instagram διαφημίζοντας τα πόδια της και χρεώνοντας τους θαυμαστές της 10 δολάρια τον μήνα.

Η Λίλι Άλεν έφτιαξε τη δική της επιχείρηση και πουλάει… πόδια. Για την ακρίβεια, η ποπ σταρ έχει ενταχθεί στο OnlyFans για να προσφέρει αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο με τα πόδια της!

Οι χρήστες ενθουσιάστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα πιστά «τρολ» έπιασαν δουλειά μετά και τη δημοσίευση ενός Instagram story από την ίδια. Η Άλεν μας δείχνει τα αθώα και λαμπερά δάχτυλα των ποδιών της να ξεκουράζονται δίπλα στο σιντριβάνι Trevi, με έναν σύνδεσμο με την ένδειξη «La dolce feeta», μεταφέροντας τους followers απευθείας στον λογαριασμό της στο OnlyFans.

Όσο για το πώς προέκυψε η ιδέα; Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του podcast «Miss Me?». Η σταρ μιλώντας στη συμπαρουσιάστριά της, Μικίτα Όλιβερ, μοιράστηκε τη βαθμολογία της με πέντε αστέρια στο WikiFeet -ουσιαστικά είναι ένας ιστότοπος που δημοσιεύει φωτογραφίες ποδιών και είναι αφιερωμένος στην προβολή των ποδιών των διασημοτήτων.

Στην πραγματικότητα ήταν η αισθητικός της Άλεν που είπε για πρώτη φορά στην τραγουδίστρια ότι τα δάχτυλα των ποδιών της ήταν αρκετά ωραία και χαριτωμένα και ότι μπορεί να βγάλει χρήματα από αυτό...











Πηγή: ΣΚΑΪ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x