TV

Λάουρα Νάργες: Όλη η αλήθεια για τις φοβίες της και η απάντηση στους επικριτές της

Έντονο θέμα είχε γίνει με τη συμμετοχή της Λάουρα Νάργες στο Survivor και τη δυσκολία της να «μπει» σε κάποια αγωνίσματα του reality.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την κρίση πανικού της κατά τη διάρκεια αγωνίσματος, αλλά και τα ουρλιαχτά της την ώρα που έκανε zip line;

Μεγάλο μέρους του κοινού την είχε κατακρίνει, αναφέροντας πως κοστίζει σημαντικά στην ομάδα της. εκτός αυτού όμως, είχαν διαρρεύσει φωτογραφίες και βίντεο από παλιότερη δουλειά της που την «έκαιγαν», καθώς την είχαμε δε σε νερουτσουλήθρες και όχι μόνο.

Σχετικά με αυτό μίλησε σήμερα στο Survivor Πανόραμα εξηγώντας: «Δεν έχω πάθει μόνο μία φορά κρίση πανικού. Στη συγκεκριμένη πίστα έχει ξανασυμβεί γιατί η πίστα ως πίστα μου δημιούργησε θέμα… Ναι, φοβάμαι τα ύψη, όμως φοβάμαι και κάποια πράγματα που αισθανόμουν εκεί, όπως ότι δεν θα με κρατήσουν τα χέρια μου, θα έπεφτα, θα χτυπούσα… Μπορεί να ήταν και πιο βαθύ ψυχολογικό ότι δεν θα καταφέρω να στηρίξω την ομάδα μου».

Τι απάντησε όμως για το έπαθλο με το zip line; «Και εκεί φοβόμουν. Όταν μπήκα στη διαδικασία και το έκανα ξανακυλάω πίσω και εκεί κόντεψα να πάθω την κρίση μου… Βλέποντας τη θάλασσα, αλλάζοντας την εικόνα κοιτούσα αλλού και σκέφτηκα κάτι άλλο και τα κατάφερα», αποκάλυψε στην εκπομπή.

Όταν όμως η Ελεονώρα Μελέτη της έφερε το παράδειγμα παλιότερων εμπειριών της, η Λάουρα απάντησε: «Εννοείται φοβόμουν! Θυμάμαι ακόμη και στην εποχή του Dancing που είχαμε τα lifts, δεν μπορούσα να τα κάνω. Είναι σύνθετο θεωρώ… να έχεις εμπιστοσύνη στα δικά σου τα χέρια, στις εγκαταστάσεις… Είχα πάθει τη μία φορά κρίση δεν το έδειξαν για να με προστατέψουν, ξαναέπαθα…και όλο αυτό γινόταν χειρότερο. Στα άλλα (στις άλλες εκπομπές) μπορούσα να προετοιμαστώ διαφορετικά ενώ στο παιχνίδι ήταν ο Σάκης που έλεγε το 3,2,1 και έμπαινες».

Αξίζει να σταθούμε όμως και στη δήλωσή της σχετικά με όσα είχαν συμβεί στο παιχνίδι και τις φοβίες της, καθώς τόνισε: «Στεναχωριόμουν για τον εαυτό μου γιατί κακό στον εαυτό μου έκανα και ίσως να επηρέασα και την ομάδα μου, αλλά από την άλλη ήταν πάρα πολύ υποστηρικτικοί όμως ήταν δίπλα μου και αυτό είναι το πιο σημαντικό».



Πηγή: Peoplegreece.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x