Κινηματογράφος

Ξεκινούν τον Μάιο τα γυρίσματα του νέου Star Wars

Οι Disney και Lucasfilm ανακοίνωσαν μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Star Wars franchise ότι τον ερχόμενο Μάιο θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας Star Wars: Episode VII.

Οι Disney και Lucasfilm ανακοίνωσαν μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Star Wars franchise ότι τον ερχόμενο Μάιο θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας Star Wars: Episode VII στα Pinewood Studios. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή θα είναι η πρώτη ταινία Star Wars, της οποίας τα γυρίσματα ξεκινούν Μάιο, καθώς όπως σημειώνεται και στην σχετική ανάρτηση τα γυρίσματα της πρώτης ταινίας ξεκίνησαν στις 22 Μαρτίου 1976 στην Τυνησία.

Τα γυρίσματα του The Empire Strikes Back ξεκίνησαν επίσης Μάρτιο και συγκεκριμένα στις 5 Μαρτίου του 1979, ενώ τα πρώτα γυρίσματα της ταινίας Star Wars VI: Return of the Jedi την 11η Ιανουαρίου του 1982 στα EMI Elstree Studios. Η 26η Ιουνίου του 1997 ήταν η πρώτη μέρα γυρισμάτων για την ταινία Star Wars: The Phantom Menace στα Leavesden Studios στο Hertfordshire της Αγγλίας, ενώ ακριβώς τρία χρόνια μετά ήταν η σειρά της ταινίας Attack of the Clones στα Fox Studios στην Αυστραλία.

Στις 30 Ιουνίου του 2003 ήταν η πρώτη μέρα γυρισμάτων του Star Wars: Revenge of the Sith στα Fox Studios. Ενδιαφέροντα στοιχεία ειδικά για τους fans του δημοφιλούς franchise.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x