Ψυχαγωγία

Κατσαρός για τα 23 χρόνια ΣΠΟΡ FM: «Ο κόσμος εκτίμησε την πολυσυλλεκτικότητα του σταθμού»

Ακούστε τα όσα ανέφερε ένας από τους πρώτους δημοσιογράφους που συνεργάστηκε με τον ΣΠΟΡ FM, ο Νίκος Κατσαρός, για τα 23 χρόνια από την ίδρυση της πρώτης αθλητικής συχνότητας της χώρας.

Στο γεγονός πως ο ΣΠΟΡ FM 94,6 δεν τάχθηκε ποτέ υπέρ μίας ομάδας ή ενός ιδιοκτήτη της στάθηκε ο Νίκος Κατσαρός, με αφορμή τη συμπλήρωση 23 ετών από την πρώτη αθλητική συχνότητα της χώρας.

«Ήμουν από την πρώτη ημέρα που άνοιξε ο σταθμός, συνεργάστηκα από την πρώτη στιγμή με τον σταθμό. Πρέπει να δούμε το συνολικό έργο στα 23 χρόνια που έχει επιτελέσει ο σταθμός. Σαν χθες ήταν που άνοιξε ο σταθμός, έχουν περάσει όμως 23 χρόνια γεμάτα με επιτυχίες, δραστηριότητες που τον έφερε στις πρώτες θέσεις των ακροαματικοτήτων. Δεν χαρακτηρίστηκε ποτέ ως φίλα προσκήμενο Μέσε σε κάποιον. Ας μας κατηγορούν για φιλοΟλυμπιακούς, φιλοΠαναθηναϊκού ή υπέρ της ΑΕΚ. Αυτό δείχνει ότι είναι πολυσυλλεκτικός. Καλύπτει όλες τις διοργανώσεις, όλες τις ομάδες, και ήταν παντού και αυτό ήταν κάτι που μας έφεραν ψηλά στη συνείδηση του σταθμού. Να τα εκατοστίσει ο σταθμός…», ήταν τα λόγια του κ. Κατσαρού στην εκπομπή του Σωτήρη Ταμπάκου.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x