Παράξενα

Pink Floyd, το ελεύθερο πουλί: Βρέθηκε φλαμίνγκο που το είχε σκάσει από ζωολογικό κήπο... το 2005!

Ένα φλαμίνγκο που είχε φύγει από ζωολογικό κήπο πριν από 17 χρόνια εντοπίστηκε στις ΗΠΑ.

Ελεύθερη ζωή κάνει εδώ και 17 χρόνια ένα φλαμίνγκο, το οποίο το είχε σκάσει από ζωολογικό κήπο του Κάνσας το 2005 και εθεάθη πρόσφατα στο Τέξας!

Ένας ψαράς εντόπισε το εντυπωσιακό πτηνό και το απαθανάτισε μην μπορώντας να πιστέψει ότι έβλεπε κάτι τέτοιο στην περιοχή, με ανθρώπους του ζωολογικού κήπου να αναγνωρίζουν από το βραχιολάκι στο πόδι του ότι ήταν το πουλί με αριθμό 492 – ή, χαϊδευτικά, Pink Floyd!

Το φλαμίνγκο είχε φύγει μαζί με άλλο ένα ακόμα πτηνό του είδους του στα μέσα της δεκαετίας των 00’s, με την προέλευση του να εντοπίζεται στη μακρινή Τανζανία, όπου είχε αιχμαλωτιστεί το 2000.

Ντόπιοι αναφέρουν ότι ο Pink Floyd είχε θεαθεί και άλλες φορές τα τελευταία χρόνια, με μερικούς μάλιστα να τονίζουν πως τον έχουν δει μαζί με ένα φλαμίνγκο της Καραϊβικής, που φέρεται να βρέθηκε στην περιοχή κατά τη διάρκεια ενός τροπικού τυφώνα το 2006.

Σημειώνεται ότι τα φλαμίνγκο έχουν προσδόκιμο ζωής που ξεπερνά τα 40 χρόνια.

Τέλος, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι του ζωολογικού κήπου από όπου είχε... διαφύγει ο Pink Floyd δεν προτίθενται να τον αιχμαλωτίσουν ξανά. Θα ζήσει ελεύθερο πουλί, λοιπόν...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x