TV

«Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου»: Μονομαχία πατάτας: Τηγανητές ή πουρές; – Δείτε το trailer

Σήμερα, εκτάκτως στις 15.40, στον ΣΚΑΪ

Οι μαγειρικές αναμετρήσεις στην κουζίνα της Μαμάς συνεχίζονται και ο Δημήτρης με τη μαμά Ιφιγένεια «εκτοπίζουν» από αυτήν, τον έναν αντίπαλο μετά τον άλλον. Σήμερα, έρχονται για τέταρτη φορά για να αντιμετωπίσουν τις κολλητές φίλες Αγγελική και Πέννυ.

Ο Μάρκος εντυπωσιάζεται από τα νέα γυαλιά - gadget του Δημήτρη και του δίνει το σύνθημα για να ετοιμάσει «αρνίσια παϊδάκια με αρωματική σάλτσα γιαουρτιού και τηγανητές πατάτες». Η Ιφιγένεια προσπαθεί να δώσει τις σωστές οδηγίες στον γιο της, αλλά κάπου χάνεται η επικοινωνία και οι τηγανητές πατάτες κινδυνεύουν. Θα καταφέρουν την τέταρτη σερί νίκη στο παιχνίδι ή θα αποχωρήσουν;

Η Πέννυ και η Αγγελική είναι ξαδέρφες, κουμπάρες, γειτόνισσες και φίλες. Τα κοινά που έχουν είναι πολλά, εκτός από ένα: την αγάπη τους για τη μαγειρική. Η Αγγελική δεν ξέρει από κουζίνα αλλά η Πέννυ θα την καθοδηγήσει για να μαγειρέψει «χοιρινές μπριζόλες με πουρέ γλυκοπατάτας». Θα καταφέρει ο πουρές να ανταγωνιστεί τις τηγανητές πατάτες των αντιπάλων και να αναδείξει νικήτριες τις δύο φίλες; Μόνο ο Έκτορας μπορεί να δώσει την απάντηση.

Δείτε το trailer:



«H ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x