Παράξενα

Η ανακάλυψη που αλλάζει όσα ξέρουμε για τα μακαρόνια

Ελπίδες για περισσότερα και καλύτερα μακαρόνια μετά την ανάγνωση του DNA του σκληρού σιταριού, από το οποίο φτιάχνονται τα ζυμαρικά.

Το DNA του σκληρού σιταριού αποκωδικοποίησε ομάδα επιστημόνων κάτι το οποίο θα οδηγήσει σε καλύτερης ποιότητας μακαρόνια.

Διαβάστε περισσότερα εδώ...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x