Κινηματογράφος

Η Universal απέλυσε τον Σκορτσέζε!

Η Universal ανακοίνωσε στον Σκορτσέζε πως αποδεσμεύεται για την σκηνοθεσία του «Snowman» αφού για την εκάστοτε εταιρεία παραγωγής, ο χρόνος είναι χρήμα ότι και να λέμε.

Ο Μάρτιν Σκορτσέζε είναι εργασιομανής. Μονίμως αναλαμβάνει αρκετά πρότζεκτ για να φέρει εις πέρας αλλά αυτό δεν σημαίνει πως μπορεί να τα καταφέρει όλα. Μία από τις δουλειές που είχε στα σκαριά για να ξεκινήσει να κινηματογραφεί ο βραβευμένος σκηνοθέτης ήταν το «The Snowman», θρίλερ που θα βασιστεί στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Νορβηγού συγγραφέα Τζο Νέσμπο (Κυνηγοί Κεφαλών), με τον σταθερό του ήρωα, ντετέκτιβ Χάρι Χόουλ.

Ο Σκορτσέζε έχει φουλ πρόγραμμα για τα επόμενα 2-3 χρόνια αφού βρίσκεται στο post production του «The Wolf of Wall Street» με πρωταγωνιστή ξανά τον Λεονάρντο Ντι Κάπρο, συζητάει την παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ για τον Ρότζερ Εμπερτ, ετοιμάζει την προπαραγωγή του ντοκιμαντέρ για τον Μπιλ Κλίντον στο ΗΒΟ, θα γυρίσει τις «Συμμορίες της Νέας Υόρκης» ως τηλεοπτική σειρά και όλα γύρω του έχουν πάρει φωτιά με το επικείμενο «Ι Heard You Paint Houses», την πολυαναμενόμενη συνεργασία του με Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Αλ Πατσίνο!

Ως εκ τούτου, η Universal ανακοίνωσε στον Μάρτιν Σκορσέζε ότι ψάχνει ήδη να τον αντικαταστήσει για την σκηνοθεσία του «The Snowman» χωρίς ωστόσο να έχει κυκλοφορήσει ποιον έχει στα υπόψη της η εταιρεία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x