Gossip

Η Alessandra Ambrosio απολαμβάνει τον έρωτά της στο ηλιοβασίλεμα της Μυκόνου

Η καλλονή από τη Βραζιλία δεν σταματά να διαφημίζει τη χώρα μας στους εκατομμύρια θαυμαστές της ανά την υφήλιο.

Στη Μύκονο συνεχίζει τις διακοπές της η Alessandra Ambrozio, η οποία δεν σταματά να διαφημίζει τη χώρα μας, στα social media. Σήμερα, η καλλονή από τη Βραζιλία ανέβασε ένα στιγμιότυπο με την ίδια και τον σύζυγό της, Jamie Mazur, στο ηλιοβασίλεμα σε παραλία του Κυκλαδίτικου νησιού.

Μάλιστα, μέσω του όμορφου αυτού ελληνικού τοπίου, η Alessandra εκφράζει τον έρωτα της για τον πατέρα των δύο παιδιών της.

«...και τον αγαπώ», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της παρακάτω εικόνας που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

And I love him ... ???? #sunset #love

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on






Λίγο μετά, το μοντέλο ανέβασε στο Instagram και την «οικογένεια της», όπως έγραψε, με την οποία διασκέδασε σε beach bar της Μυκόνου.


La Familia ??????

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on




H Alessandra, δηλωμένη λάτρης της χώρας μας, πρώτα πέρασε από τη Νάουσα της Πάρου, όπου διασκέδασε και χόρεψε με την ψυχή της, ενώ κολύμπησε στις θάλασσες της Μυκόνου μαζί με τις φίλες της, η μία εκ των οποίων είναι έγκυος.
Δίχως να κρύψει καθόλου την αγάπη της για την χώρα μας, η Ambrosio έγινε και φέτος... πρέσβειρα του ελληνικού καλοκαιριού, γράφοντας μάλιστα σε μία φωτογραφία της, η οποία έχει συγκεντρώσει, μέχρι στιγμής, 111.691 like: «Viva la Grecia» («ζήτω η Ελλάδα»).







Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x