Παράξενα

Γυναίκα πήγε να πιάσει το κινητό της και εγκλωβίστηκε στον πάτο δημόσιας τουαλέτας

Μια απίστευτη και ταυτόχρονα... σιχαμερή ιστορία ήρθε στο φως τις δημοσιότητας από τις ΗΠΑ, όταν μια γυναίκα στην προσπάθειά της να πιάσει το κινητό της εγκλωβίστηκε στον πάτο δημόσιας τουαλέτας.

Η... φυσική ανάγκη μια γυναίκας από την Ουάσιγκτον των ΗΠΑ δεν πήγε όσο καλά θα περίμενε. Συγκεκριμένα, ενώ βρισκόταν σε ένα δάσος, αποφάσισε πως έπρεπε να κάνει την ανάγκη της και για αυτό επισκέφθηκε την κοντινότερη δημόσια τουαλέτα. Κάτι όμως πήγε λάθος και το κινητό της, έπεσε μέσα στη λεκάνη.

Οι συγκεκριμένες τουαλέτες δεν είναι σαν τις χημικές που υπάρχουν στην Ελλάδα, αφού η βασική τους διαφορά είναι ότι οι ακαθαρσίες συσσωρεύονται σε μια τεράστια τρύπα που είναι σκαμμένη βαθιά στο έδαφος. Χωρίς να έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες, η γυναίκα έχασε την ισορροπία της και έπεσε μέσα στην βρωμερή τρύπα!

Όταν κατάλαβε ότι είχε εγκλωβιστεί και πως πλέον δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το κινητό της, που τελικά βρέθηκε (ερωτηματικό σε τι κατάσταση) και ειδοποίησε την πυροσβεστική. Ευτυχώς οι δυνάμεις έφτασαν γρήγορα, την απεγκλώβισαν χωρίς να έχει κάποιο τραυματισμό και το πρώτο πράγμα που έκανα, ήταν να την βοηθήσουν να καθαριστεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x