Παράξενα

Γυναίκα αγόρασε προτομή για 33 ευρώ και τελικά ήταν αρχαίο άγαλμα 2.000 ετών

Μπορεί να της κόστισε μόλις 33 ευρώ, όμως η προτομή αγάλματος που αγόρασε μια γυναίκα στις ΗΠΑ, ήταν τελικά αρχαίο άγαλμα του Κλάυδιου ηλικίας 2.000 ετών!

Αρκετά... καλύτερα από ότι περίμενε μια γυναίκα στις ΗΠΑ, πήγε η «έξυπνη» όπως αποδείχτηκε αγορά της από ένα μαγαζί με μεταχειρισμένα αντικείμενα. Συγκεκριμένα, αγόρασε μια προτομή αγάλματος η οποία ναι μεν έμοιαζε παλιά, όμως δεν φανταζόταν ότι θα έπαιρνε στα χέρια της ένα έργο τέχνη ηλικίας 2.000 ετών!

Το ακόμα πιο περίεργο της ιστορίας ήταν ότι ξόδεψε μόλις 33 ευρώ για να κάνει το πολύτιμο αντικείμενο δικό της, μη μπορώντας αργότερα να δεχθεί τι θα συνέβη. Τελικά σπίτι της πήρε μια απεικόνιση του Αυτοκράτορα της Ρώμης Κλαύδιου, ενώ τυχαία και μέσω τον social media ανακάλυψε το μέγεθος της περιπέτειας.

Όπως είπε, «όταν έφτασα στο μαγαζί, είδα το άγαλμα χωμένο κάτω από ένα σκονισμένο τραπέζι και αποφάσισα να κάνω μια προσφορά, μιας και ταίριαζε εξαιρετικά στο σαλόνι μου». Τελικά, η προτομή αποκαλύφθηκε ότι είχε πωληθεί από ένα Γερμανό στρατιώτη στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και για τον επόμενο χρόνο θα φιλοξενηθεί σε μουσείο του Σαν Φρανσίσκο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x