Κινηματογράφος

Διέρρευσε η ημερομηνία κυκλοφορίας για το νέο Need for Speed

Το επίσημο site του Xbox, που περιλαμβάνει και πληροφορίες για το περιεχόμενο του Xbox Live Marketplace, μαρτύρησε πιθανότατα την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου Need for Speed video game της EA.

Το επίσημο site του Xbox, που περιλαμβάνει και πληροφορίες για το περιεχόμενο του Xbox Live Marketplace, μαρτύρησε κατά πάσα πιθανότητα την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου Need for Speed video game της EA.

Έτσι, σύμφωνα με ανάρτηση που έγινε (και κατέβηκε άμεσα), ο νέος τίτλος αναμένεται στις 3 Νοεμβρίου και σύμφωνα με όσα αναφέρονται, θα περιλαμβάνει πέντε διαφορετικά στιλ gameplay με τις ονομασίες Speed, Style, Build, Crew και Outlaw. Στα της ιστορίας, ο παίκτης θα μπορεί να «τραβήξει ένα ξεχωριστό μονοπάτι, μέσα από διάφορες ιστορίες και να γίνει το απόλυτο racing icon».

Το Need for Speed θα λαμβάνει χώρα σε έναν ανοιχτό κόσμο με έντονα στοιχεία της urban κουλτούρας, στο φανταστικό West Coast setting του Ventura Bay. Εκεί, θα υπάρχουν περιοχές όπως το κέντρο της πόλης, το λιμάνι και κάποια φαράγγια.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x