Κινηματογράφος

«Βατόμουρα» για Κάμερον Ντίαζ, Μέγκαν Φοξ και Μάικλ Μπέι

Ο σκηνοθέτης Μάικλ Μπέι, η Κάμερον Ντίαζ, η Μέγκαν Φοξ και ο Κερκ Κάμερον ήταν οι μεγάλοι… νικητές στα «Χρυσά Βατόμουρα».

Λίγο πριν η Ακαδημία βραβεύσει τους καλύτερους με Όσκαρ, τα Χρυσά Βατόμουρα ήρθαν να επιβραβεύσουν τους… χειρότερους της χρονιάς που πέρασε στο χώρο του κινηματογράφου.

Ο Μάικλ Μπέι πήρε το… αρνητικό βραβείο σκηνοθεσίας για το Transformers 3, αλλά γλίτωσε και αυτό της χειρότερης ταινίας που απονεμήθηκε στον άλλοτε νεαρό γόη του Χόλιγουντ και νυν… ιεροκήρυκα, Κερκ Κάμερον, για την ταινία «Saving Christmas», που πήρε και το βατόμουρο για τη χειρότερη ανδρική ερμηνεία σε πρώτο ρόλο.

Η Κάμερον Ντίαζ και η Μέγκαν Φοξ μπορεί να θεωρούνται από τις ομορφότερες γυναίκες του κόσμου, αλλά η μεν πρώτη πήρε το αντι-Όσκαρ για τον πρώτο ρόλο στις ταινίες «The Other Woman» και «Sex Tape», ενώ η δεύτερη για το δεύτερο ρόλο στα «Χελωνονιντζάκια».

Το βραβείο εξιλέωσης, που απονέμεται σε ηθοποιό που από τα βατόμουρα κατάφερε να φτάσει στα Όσκαρ, πήγε στον Μπεν Άφλεκ, που μετά το ανεκδιήγητο «Gigli» με την Τζένιφερ Λόπεζ έφτασε στην κορυφή με το «Argo» και το φετινό «Gone Girl».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x