Κινηματογράφος

Αυτοκίνητα που μας μάγεψαν στη σειρά Fast & Furious

Το άκουσμα της φράσης "The Fast and the Furious" φέρνει στο μυαλό των περισσότερων -τι άλλο- γρήγορα αυτοκίνητα, καταδιώξεις και καταιγιστική δράση.

Το άκουσμα της φράσης "The Fast and the Furious" φέρνει στο μυαλό των περισσότερων -τι άλλο- γρήγορα αυτοκίνητα, καταδιώξεις και καταιγιστική δράση.

Από την πρώτη ταινία, το 2001, οι απανταχού φίλοι των τεσσάρων τροχών (και όχι μόνο) η σειρά έχει δημιουργήσει ένα φανατικό κοινό, με εκατομμύρια οπαδών που περιμένουν την επόμενη περιπέτεια των Brian O'Conner και Dominic Torreto.

Δυστυχώς όμως, μετά το τραγικό παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στον πρωταγωνιστή Paul Walker, η ίδια σειρά πλέον απέκτησε ένα εντελώς διαφορετικό νόημα για όλους.

Όπως o Brian O'Conner, αλλά και ο ίδιος ο Paul Walker θα έλεγε, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την αίσθηση του να βρίσκεσαι πίσω από το τιμόνι ενός γρήγορου, ενός πραγματικά γρήγορου αυτοκινήτου.

Και στις έξι ταινίες της σειράς "The Fast and the Furious" έχουμε σίγουρα γνωρίσει αρκετά. Ας δούμε λοιπόν μαζί 10 από τα καλύτερα αυτοκίνητα που έχουν κάνει την εμφάνισή τους στην πολυαγαπημένη σειρά.

No 10: '95 Mitsubishi Eclipse (The Fast and the Furious)
Ένα Mitsubishi Eclipse με κινητήρα 4G63T, σύστημα NOS, T4 Turbo και AIC controller. Με αυτό το όχημα γνωρίζουμε τον Brian O'Conner - και αλήθεια, ποιός δε στενοχωρήθηκε όταν αυτή η ομορφιά τυλίγεται στις φλόγες, αφότου οι σφαίρες του Johnny Tran βρήκαν τις φιάλες Nitro του αυτοκινήτου; 210 ίπποι, δύο φιάλες NOS, ενσωματωμένο video monitor, Robo Car Aero Armor Eclipse kit, πράσινο neon φωτισμό και ζάντες SE7EN 18 ιντσών. Αλήθεια, τι περισσότερο θα μπορούσε να ζητήσει κανείς;



No 9: Toyota Supra MKIV (The Fast and the Furious)
Με έναν Twin Turbo 2JZ-GTE κινητήρα κάτω από το καπό, Bomex Body Kit, και άφθονο Nitro, ο Dominic Toretto δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να φύγει από τη σκηνή του ατυχήματος στο τέλος της πρώτης ταινίας. Τα κλειδιά φυσικά ανήκαν στον Brian O'Conner, ο οποίος και τα έδωσε στο Toretto, αφού του χρωστούσε "ένα αυτοκίνητο των 10 δευτερολέπτων". Με 544 ίππους στις 6800 στροφές το λεπτό, εσείς θα αναρωτιόσασταν πόσο κάνει μια... Ferrari;



Διαβάστε τη συνέχεια του αφιερώματος εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x