Gossip

«Είναι λίγο ασυγχώρητο από τη Φουρέιρα να κρύβει την αλβανική καταγωγή της»

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Ένκε Φεζολλάρι μίλησε για την Ελένη Φουρέιρα και το γεγονός ότι στο ξεκίνημα της καριέρας της δεν είχε αποκαλύψει την αλβανική καταγωγή της.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Ένκε Φεζολλάρι δικαιολογεί εν μέρει αλλά δεν... συγχωρεί την Ελένη Φουρέιρα για το γεγονός ότι στο ξεκίνημα της καριέρας της έκρυβε την αλβανική καταγωγή της.

«Καταλαβαίνω ότι η Ελένη Φουρέιρα αναγκάστηκε να κρύψει την καταγωγή της και μπορώ να τη δικαιολογήσω. Εγώ δεν έκρυψα ποτέ την καταγωγή μου, βγήκα με το όνομά μου, αλλά ντρεπόμουν στα 15 μου για την καταγωγή μου. Πέρασα μαύρα χρόνια. Ήταν σκληρές εποχές. Σίγουρα από την πλευρά της Φουρέιρα είναι λίγο ασυγχώρητο, αλλά από την άλλη ο δήμαρχος των Τιράνων έδωσε το κλειδί της πόλης σε εκείνη. Και λες 'κάτι κάνω λάθος'», δήλωσε στην εκπομπή Love It του ΣΚΑΪ.

«Δεν στάθηκε εμπόδιο για μένα η καταγωγή μου στη δουλειά μου, στα 16 χρόνια που είμαι στο θέατρο και στα τρία χρόνια που σπούδαζα. Ήμουν ο πρώτος Αλβανός που πέρασε στο Κρατικό Θέατρο», πρόσθεσε, ενώ αναφέρθηκε στις κακοποιητικές συμπεριφορές που υπάρχουν στο χώρο του θεάτρου και μίλησε για «ομερτά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x