Gossip

Αποκτούν δεύτερο παιδί με παρένθετη μητέρα Κλόι Καρντάσιαν και Τρίσταν Τόμπσον

Η Κλόι Καρντάσιαν και ο Τρίσταν Τόμπσον θα αποκτήσουν δεύτερο παιδί με παρένθετη μητέρα.

Μπορεί ο γάμος τους να έχει περάσει από σαράντα κύματα, ωστόσο Κλόι Καρντάσιαν και Τρίσταν Τόμπσον ετοιμάζονται να αποκτήσουν δεύτερο παιδί, αυτή τη φορά μέσω παρένθετης μητέρας.

Μόλις πριν επτά μήνες ο NBAερ που ολοκλήρωσε τη σεζόν στους Μπουλς αναγκάστηκε να παραδεχτεί πως είναι ο πατέρας ενός γιου που ήρθε στον κόσμο από εξωσυζυγική του σχέση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το μωρό που περιμένουν είναι αγόρι και η σύλληψή του έγινε το Νοέμβριο, δηλαδή πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο με τη νέα απιστία του Καναδού άσου.

Το ζευγάρι που έχει απασχολήσει πολύ τα media έχει ήδη μια κόρη τεσσάρων ετών, την Τρου, ενώ ο Τόμπσον έχει αποκτήσει και έναν πεντάχρονο γιο με την άλλοτε σύντροφό του, Τζόρνταν Κρεγκ. Η 38χρονη τηλεπερσόνα έχει πλέον αλλάξει σελίδα στην προσωπική της ζωή, αλλά δηλώνει πως συνεχίζει να αγαπά τον 31χρονο αθλητή ως πατέρα του παιδιού της.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η Τρου θα αποκτήσει έναν αδερφό που συνελήφθη τον Νοέμβριο. Η Κλόι είναι απίστευτα ευγνώμων στην εξαιρετική παρένθετη για μια τόσο όμορφη ευλογία. Θα θέλαμε να ζητήσουμε καλοσύνη και ιδιωτικότητα, ώστε η Κλόι να μπορεί να επικεντρωθεί στην οικογένειά της», ανέφερε εκπρόσωπος της οικογένειας Καρντάσιαν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x