Κινηματογράφος

Ανακοινώθηκε ταινία Watch Dogs

Ο Yves Guillemot της Ubisoft ανακοίνωσε τη συνεργασία μεταξύ της New Regency και της Sony Pictures για τη μεταφορά του επερχόμενου τίτλου Watch Dogs στους κινηματογράφους.

Ο Yves Guillemot της Ubisoft ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Sony στη gamescom τη συνεργασία μεταξύ της New Regency και της Sony Pictures για τη μεταφορά του επερχόμενου τίτλου Watch Dogs στους κινηματογράφους.

«Δεδομένου ότι και η Sony αλλά και η Ubisoft διαθέτουν τις κατάλληλες υποδομές για την ανάπτυξη video games, η συμφωνία αυτή δημιουργεί εξαιρετικές ευκαιρίες για μας, να συγχωνεύσουμε την ιστορία, με βάση την αλληλεπίδραση του video game», σημείωσε αρχικά ο Jean-Julien Baronnet της Ubisoft Motion Pictures.

Και πρόσθεσε: «Επιπλέον, η Sony Pictures και η New Regency έχουν βαθιά εμπειρία στην παραγωγή και αυτό μας βοηθάει να δημιουργήσουμε μία ισχυρή ταινία. Μαζί, είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να παραδώσουμε μια ταινία που θα προκαλέσει τον ίδιο ενθουσιασμό με το παιχνίδι», τόνισε.

Να σημειωθεί ότι το project θα επιβλέπεται από την Ubisoft Motion Pictures, από την Hannah Minghella της Columbia Pictures και ο Sam Dickerman θα επιβλέπει την ανάπτυξη, ενώ η Αλεξάνδρα Milchan και ο Andrew Calof θα εργαστούν για την επερχόμενη ταινία για λογαριασμό της New Regency.

Επιπλέον, όσον αφορά το video game, ανακοινώθηκε και το αποκλειστικό περιεχόμενο του Watch Dogs για τις εκδόσεις PS4 και PS3 αντίστοιχα, το οποίο θα περιλαμβάνει το Hacking Boost, το Deadsec DLC outfit και τέσσερις αποκλειστικές αποστολές.

Τέλος, παρουσιάστηκε και ένα νέο trailer του παιχνιδιού το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x