Gossip

Στην αγκαλιά της Ιζαμπέλ ο Τραπ μετά την ιστορική πρόκριση της Άιντραχτ

Περισσότεροι από 30.000 Γερμανοί βρέθηκαν στη Βαρκελώνη, μαζί με αυτούς και η σύντροφος του Κέβιν Τραπ, Ιζαμπέλ Γκουλάρτ, που πανηγύρισε μαζί της την πρόκριση στους «4» του Europa League.

«Στοπ» στην ξέφρενη πορεία των τελευταίων εβδομάδων της Μπαρτσελόνα έβαλε η Άιντραχτ Φραγκφούρτης, η οποία πανηγύρισε μέσα στη Βαρκελώνη μαζί με 30.000 οπαδούς την πρόκριση στους «4» του Europa League.

Στο τέλος της αναμέτρησης οι παίκτες της γερμανικής ομάδας πήγαν να πανηγυρίσουν με τους φίλους τους την ξεχωριστή για εκείνους στιγμή και ο Κέβιν Τραπ βρέθηκε στην αγκαλιά της συντρόφου του, Ιζαμπέλ Γκουλάρτ, η οποία του έδωσε ένα ζεστό φιλί ως «δώρο» για την επιτυχία του.

Άιντραχτ Φραγκφούρτης: Στην αγκαλιά της Ιζαμπέλ ο Τραπ

Άιντραχτ Φραγκφούρτης: Στην αγκαλιά της Ιζαμπέλ ο Τραπ

Άιντραχτ Φραγκφούρτης: Στην αγκαλιά της Ιζαμπέλ ο Τραπ

Άιντραχτ Φραγκφούρτης: Στην αγκαλιά της Ιζαμπέλ ο Τραπ

Μάλιστα, το «αγγελάκι» της Victoria's Secret δημοσίευσε και σχετικό βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.



«Δεν έχω λόγια να πω τι νιώθω και τι νιώθουμε ως ομάδα. Εφαρμόσαμε το σχέδιό μας στην τελειότητα. Νιώσαμε σαν στην Φρανκφούρτη. Ηταν απίστευτο, εξαιρετικό συναίσθημα», σχολίασε ο Γερμανός τερματοφύλακας και συνέχισε:

«Γι' αυτό μείναμε μετά το τέλος του αγώνα, για να περάσουμε χρόνο με τους φιλάθλους, που προσπάθησαν για να είναι μαζί μας. Αισθάνομαι πολλή υπερηφάνια και πολλή χαρά. Η υποστήριξή τους ήταν καταπληκτική, έβλεπες μόνο λευκό παντού. Ηταν πολύ συγκινητικό. Επαιζα εδώ για χρόνια, και σπάνια το έχω βιώσει αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x