Παράξενα

Αστυνομικοί σταμάτησαν 20χρονο για έλεγχο επειδή φορούσε ζεστά ρούχα!

Ένας άντρας από την Αγγλία κατήγγειλε ότι τρεις αστυνομικοί τον σταμάτησαν για έλεγχο με τη δικαιολογία ότι... φορούσε μπουφάν ενώ έκανε ζέστη.

Την ώρα που ο Έρικ Μπόατενγκ-Τέιλορ περπατούσε σε δρόμο του Λονδίνου για να πάει στη δουλειά του, είδε τρεις αστυνομικούς να τον σταματούν για έλεγχο με τη δικαιολογία ότι... δεν ήταν κατάλληλα ντυμένος για τις καιρικές συνθήκες!

Ο 20χρονος φορούσε μπουφάν και τράβηξε σε βίντεο ένα μέρος από το περιστατικό, όπου ακούγονται ατάκες όπως «γιατί φοράς αυτό το μπουφάν», «πολλές φορές κάποιοι κρύβουν πράγματα στα ρούχα τους» και «δεν θέλουμε το μπουφάν σου, θέλουμε να μάθουμε γιατί το φοράς, κάνει ζέστη».

Η Μητροπολιτική Αστυνομία της αγγλικής πρωτεύουσας σχολίασε το γεγονός αναφέροντας ότι «το περιστατικό έλαβε χώρα σε περιοχή όπου γίνεται διακίνηση ναρκωτικών. Το βίντεο δείχνει μόνο ένα μέρος όσων συνέβησαν, θα θέλαμε να παρακαλέσουμε να μην φτάνετε σε βιαστικά συμπεράσματα».

Ο Μπόατενγκ-Τέιλορ ωστόσο έκανε λόγο για «αστυνομικούς που χαχάνιζαν σας παιδιά και με έκαναν να νιώθω παρείσακτος».

Σημειώνεται ότι κατά τον έλεγχο, δεν βρέθηκε τίποτα ύποπτο πάνω στον νεαρό, ο οποίος εργάζεται σε πλυντήριο αυτοκινήτων και σε μαγαζί με αναψυκτικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x