TV

Αυτό είναι το trailer για τη σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Η σειρά κάνει πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου.

Πάνω από τέσσερα χρόνια μετά την απόκτηση των δικαιωμάτων από την Amazon, ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε ξανά στον κόσμο της Μέσης-Γης με το πρώτο trailer για το Rings of Power που δόθηκε στη δημοσιότητα τα ξημερώματα της Δευτέρας.

«Αναρωτήθηκες ποτέ τι άλλο υπάρχει εκεί έξω» ακούγεται να λέει μία φωνή, στο διάρκειας μόλις ενός λεπτού teaser που έρχεται επτά μήνες πριν από την επίσημη πρεμιέρας της σειράς. Στη διάρκεια του βλέπουμε έναν καταιγισμό εικόνων από τη Μέση-Γη και πολλά από τα πρόσωπα που είδαμε και στα πόστερ της σειράς πριν από μερικές μέρες με την Γκαλάντριελ να μοιάζει ως η κεντρική φιγούρα.

Όπως γράφει το roxx.gr από την πολύ μικρή γεύση που πήραμε και ενώ φυσικά είναι ακόμα πολύ νωρίς, μπορούμε να πούμε ότι η εικόνα και τα χρώματα μοιάζουν πιο πολύ σε αυτά της τριλογίας του Hobbit παρά στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, κάτι που φυσικά μπορεί και να αλλάξει στην πορεία. Αυτό πάντως που θα βοηθούσε περισσότερο το teaser και έλειψε ήταν μία σύνδεση με τη μουσική των ταινιών, αφού ο Howard Shore συνεργάζεται με το πρότζεκτ, αλλά τίποτα δεν ήταν γνώριμο στο μουσικό θέμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x