TV

The Voice of Greece με τον Γιώργο Καπουτζίδη: Σταθερά στην κορυφή της τηλεθέασης!

Απόψε, 11 νέα ταλέντα θέλουν να ζήσουν την απόλυτη διεκδίκηση.

Υψηλά ποσοστά τηλεθέασης κατέγραψε και το τέταρτο επεισόδιο των Blind Auditions του «The Voice of Greece», που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (26/10), στον ΣΚΑΪ!

Ο αγαπημένος μουσικός διαγωνισμός τερμάτισε πρώτος στο σύνολο κοινού, στη ζώνη μετάδοσης του, καταγράφοντας το εντυπωσιακό 27,8% και πρώτος στο δυναμικό κοινό 18-54 με 22,6%. 2.136.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν το «The Voice of Greece» για τουλάχιστον 1’.

Με τον Γιώργο Καπουτζίδη στην παρουσίαση και την πιο αγαπημένη παρέα της ελληνικής τηλεόρασης, τον Πάνο Μουζουράκη, τον Χρήστο Μάστορα, τον Γιώργο Μαζωνάκη και την Έλενα Παπαρίζου, οι τηλεθεατές πέρασαν ένα Σαββατόβραδο γεμάτο τραγούδι, κέφι και χιούμορ.

image

Οι Blind Auditions βρίσκονται στη μέση και οι τέσσερις coaches έχουν ήδη αρχίσει να γεμίζουν με ταλέντα τις ομάδες τους. Απόψε στις 21.00, στον ΣΚΑΪ, έντεκα νέοι υποψήφιοι διαγωνιζόμενοι θα ανέβουν στη σκηνή του «The Voice of Greece» και θα προσπαθήσουν να γυρίσουν και τις τέσσερις καρέκλες για να ζήσουν την απόλυτη διεκδίκηση!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x