TV

The Voice: «Μάγεψαν» το κοινό Κωνσταντίνος Αργυρός και Good Job Nicky

Tην παράσταση έκλεψε η μαγική ερμηνεία του «My Way» του αείμνηστου Φρανκ Σινάτρα, με την παράλληλη διασκευή του «Δεν μετανιώνω» του σπουδαίου Γιάννη Πάριου, πατέρα του Good Job Nicky.

Συνεχίζονται τα knockouts του The Voice με σκοπό την ανάδειξη της καλύτερης φωνής της Ελλάδας.

Καθώς το έργο τους εξελίσσεται σε εξαιρετικά δύσκολο λόγω του έντονου ανταγωνισμού, οι coaches έχουν καλέσει φίλους συναδέλφους τους προκειμένου να τους συμβουλεύσουν και να δώσουν λύση στους «πονοκεφάλους» τους.

Για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, η βοήθεια ακούει στο όνομα 'Good Job Nicky', ωστόσο η συνεργασία τους δεν περιορίστηκε εκεί. Σε ένα μάλλον απροσδόκητο ντουέτο, οι δύο καλλιτέχνες μοιράστηκαν τη σκηνή του The Voice και συγκίνησαν κοινό και τηλεθεατές.

O Good Job Nicky ερμήνευσε το «Higher», όμως το κέφι και η ένταση ανέβηκαν όταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγούδησε το «Ταξίδι ζωής», με τον «σύμβουλό» του να ανταλάσσει «κόλλα πέντε» με το κοινό.

Όμως, την παράσταση έκλεψε η μαγική ερμηνεία του «My Way» του αείμνηστου Φρανκ Σινάτρα, με την παράλληλη διασκευή του «Δεν μετανιώνω» του σπουδαίου Γιάννη Πάριου, πατέρα του Good Job Nicky.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x