Ένα new entry bar-restaurant στο Χαλάνδρι, που δεν αποτελεί απλά και μόνο ένα νέο ακόμα concept, αλλά ήρθε να επαναπροσδιορίσει τη συνολική εμπειρία της ψυχαγωγίας, και φιλοδοξεί να γίνει το απόλυτο ορόσημο στη διασκέδαση και το φαγητό!
Σχεδιασμένο να παντρεύει αρμονικά το χθες με το σήμερα, το “bar” με το “restaurant", είναι ένας χώρος φιλόξενος και ζεστός όπου αφηγούμαστε ιστορίες, δημιουργώντας στιγμές απόλαυσης…
FOTO 1
Με σήμα κατατεθέν την βουκαμβίλια στην οροφή, που παραπέμπει στο κρυφό αρχοντικό του Ηγούμενου (“The Abbot”), τη σφυρηλατημένη πέτρα, το ξύλο και τα φυτά να κυριαρχούν στο χώρο, φέρνουμε στο προσκήνιο μια γήινη, γαλήνια αίσθηση. Αποστολή μας είναι να προσδίδουμε αξία σε πολύτιμες στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας μέσα από ένα ακαταμάχητο τρίπτυχο γεύσης, ποιότητας και αισθητικής!
Στον εσωτερικό χώρο, το bar που κλέβει την παράσταση, συμπληρώνεται από τα ψηλά μαρμάρινα τραπέζια, προσφέροντας τις πιο ενδιαφέρουσες «αλκοολούχες» προτάσεις της περιοχής!
Cocktails
Η κάβα μας, ευλαβικά σχεδιασμένη, ικανοποιεί ακόμα και τον πιο απαιτητικό και εκλεπτυσμένο ουρανίσκο. Πειραματιζόμαστε με το ουίσκι, το ρούμι, τη βότκα, το τζιν και τη τεκίλα και με τα ιδιαίτερα cocktails μας εκτοξεύουμε, όχι μόνο τους γευστικούς σας κάλυκες, αλλά και τη φαντασία σας…Η φιλοσοφία των cocktails μας βασίζεται στη δημιουργική μίξη κλασικών συνταγών με twist νότες, εμπνευσμένες από ευφάνταστους συνδυασμούς αρωμάτων, γεύσεων και χρωμάτων όπως το κλασικό “Manhattan” με Sherry και σοκολάτα!Όποια και αν είναι η γευστική σας διάθεση, οι προτάσεις μας θα απογειώσουν τις αισθήσεις σας!
Must-try, η δική μας version του πασίγνωστου “Zombie”, με blend από τρία διαφορετικά ρούμι, και τρία handcrafted σιρόπια από γαρύφαλλο, γκρέιπφρουτ και αμύγδαλο. Για μια πιο δροσερή απόλαυση, δοκιμάστε την bubble list με ανθρακούχο περγαμόντο, μαστίχα και tonic, όπως και το Αperol με μπανάνα και dulce de leche!
Αν είστε λάτρεις των γευστικών ακροβασιών και «ψάχνεστε» να δοκιμάζετε μονίμως νέα και πρωτότυπα cocktails, αλλά και επιλεγμένα κρασιά, τότε το “The Abbot” είναι “the place to be”! Είναι η ιδανική επιλογή για ένα ρομαντικό δείπνο, ή ένα βράδυ χαλαρό με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα ή ακόμα και για ένα δείπνο επαγγελματικό.
Το μενού είναι βασισμένο σε γεύσεις απλές, κλασικές και οικείες, με έμφαση στις πολύ καλές πρώτες ύλες σε μια comfort έκφραση.
Brunch
Το “The Abbot”, κάνει τα Σαββατοκύριακά σας μοναδικά, προσφέροντας λαχταριστό brunch από φρέσκα υλικά, εμπνευσμένο από ένα αμάλγαμα μεσογειακών γεύσεων και fusion επιρροών! Δοκιμάστε τα κλασικά αυγά μάτια με λουκάνικο αγριογούρουνου, αλλά και το πιο χορταστικό XL grilled cheese “τοστ” της πόλης με ζαμπόν μελιού, mozzarella και cheddar! Για τους λάτρεις των steaks, έχουμε την ιδανική πρόταση…Sandwich με Τri-tip steak, provolone, μανιτάρια και μαρμελάδα ντομάτας. Για το «πιο γλυκό κλείσιμο», επιλέξτε French toast με τσουρέκι πολίτικο, ζάχαρη καρύδας, μπανάνα και αφράτη κρέμα.
Οι διαχρονικές αυτές γεύσεις, εμποτισμένες με σταγόνες γαστρονομίας και ανακατεμένες με πλούσια δόση φαντασίας, συνθέτουν ένα must-try μενού που σίγουρα θα σας γοητεύσει…
Lunch
Οι απολαυστικές ιστορίες γεύσεων δεν περιορίζονται φυσικά μόνο στο Σαββατοκύριακο. Το lunch μενού μας, διαθέσιμο καθημερινά με ποικιλία γεύσεων και ίδια φιλοσοφία, έχει σκοπό να καταπολεμήσει με σύμμαχο τη νοστιμιά και το ευχάριστο περιβάλλον, του γρήγορους, εξαντλητικούς
ρυθμούς της καθημερινότητας και να γεμίσει όμορφα τη μέρα σας..
Το Abbot δεν αποτελεί απλά και μόνο ένα νέο ακόμα concept, αλλά φιλοδοξεί να γίνει ο απόλυτος προορισμός διασκέδασης και απόλαυσης!
Dinner
Όλα μας τα πιάτα είναι δομημένα με άξονα την ποιοτική πρώτη ύλη. Οι ελληνικές γεύσεις, αναμειγμένες με διεθνείς επιρροές και εμπλουτισμένες με αναπάντεχους συνδυασμούς, αποκτούν μια νέα γαστρονομική υπόσταση που θα σας εξιτάρει!
Ξεκινήστε δυναμικά με ένα carpaccio καραβίδας με αγγούρι, nori και lime, και δοκιμάστε την σαλάτα πάπιας με μάνγκο και τραγανό ρυζόφυλλο.
Μοναδική εμπειρία για κυρίως, η trip tip Tagliata με chimichurri, αλλά και το pulled pork με κρέμα καρότου και νιόκι πατάτας!
Για την πιο γλυκιά επίγευση, επιλέξτε ganache σοκολάτας γάλακτος, με mousse φράουλα και cake αμυγδάλου με γλάσο κακάο…
Την λίστα του μπαρ μας έχει επιμεληθεί ο bartender Κασας Ανδρέας ενώ το menu μας, ο σεφ Νεστορίδης Γιώργος!
The Abbot “Tales of Flavors”
Βασιλέως Γεωργίου 3, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6825881
Lunch: Δευτέρα - Παρασκευή από τις 11:00 το πρωί
Brunch: Σάββατο & Κυριακή από τις 11:00 το πρωί
To “The Abbot” λειτουργεί από Δευτέρα έως Κυριακή από τις 11:00 το πρωί ξεκινώντας με Brunch, Lunch και συνεχίζοντας με το φαγητό μας μέχρι αργά το βράδυ.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.